Ελλάδα

Πρόταση Μπαρτσελόνα σε Παπαλουκά!

Σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο 34χρονος γκαρντ που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, έχει στα χέρια του πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας από την ισπανική ομάδα, ενώ εξετάζει και άλλη μία προσφορά από την τουρκική, Φενερμπαχτσέ. .

Σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο 34χρονος γκαρντ που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, έχει στα χέρια του πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας από την ισπανική ομάδα, ενώ εξετάζει και άλλη μία προσφορά από την τουρκική, Φενερμπαχτσέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ Fm, η πρόταση της Φενέρ είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά, όμως το δέλεαρ της συμμετοχής στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης που είναι το ισπανικό, αλλά και του να αγωνιστεί σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως οι «μπλαουγκράνα», δεν αφήνουν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού αδιάφορο. Το ενδεχόμενο να πάρει την τελική του απόφαση άμεσα και να υπάρξουν ανακοινώσεις δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, αφού ο Παπαλουκάς θέλει να τελειώνει το συντομότερο δυνατό με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ώστε να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και να ξεκουραστεί.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x