Γενικά

Ντοπέ ο Οτσόα κι άλλοι τέσσερις Μεξικανοί!

«Βόμβα» στο Gold Cup! Πέντε ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας του Μεξικού, που συμμετέχουν στη διοργάνωση που διεξάγεται στις ΗΠΑ, βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ για τη χρήση απαγορευμένης ουσίας. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γκιγέρμο Οτσόα, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό, τους αμυντικούς Φρανσίσκο Ροντρίγκες και Έντγκαρ Ντουένας, καθώς και τους μέσους Αντόνιο Νέλσον Σίνια και Κρίστιαν Μπερμούδες.

«Βόμβα» στο Gold Cup! Πέντε ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας του Μεξικού, που συμμετέχουν στη διοργάνωση που διεξάγεται στις ΗΠΑ, βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ για τη χρήση απαγορευμένης ουσίας. Την είδηση έκανε γνωστός ο γενικός γραμματέας της μεξικανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Ντέσιο ντε Μαρία, ενώ ανακοίνωσε και τα ονόματα των παικτών.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γκιγέρμο Οτσόα, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό, τους αμυντικούς Φρανσίσκο Ροντρίγκες και Έντγκαρ Ντουένας, καθώς και τους μέσους Αντόνιο Νέλσον Σίνια και Κρίστιαν Μπερμούδες. Οι παίκτες αποκλείστηκαν αυτόματα από τη συνέχεια της διοργάνωσης και οι Μεξικανοί έκαναν αίτηση για να αντικατασταθούν επικαλούμενοι έκτακτη ανάγκη.

Σύμφωνα με τη μεξικανική ομοσπονδία, αιτία της «σύλληψης» των παικτών είναι το γεγονός ότι κατανάλωσαν μεταξύ 17-20 Μαΐου μολυσμένο κρέας ή κοτόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x