Stoiximan Super League

Θέλει Ούκρα ο Φερέιρα

Τον επιθετικό της Πόρτο, Αντρέ Φιλίπε Άλβες Μοντέιρο ή απλά Ούκρα έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ζήτησε πληροφορίες για τα δεδομένα απόκτησης του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπράγκα και έχει συμφωνία μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Αποφασίζει σήμερα η διοικούσα επιτροπή για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο «τριφύλλι».

Τον επιθετικό της Πόρτο, Αντρέ Φιλίπε Άλβες Μοντέιρο ή απλά Ούκρα έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ζήτησε πληροφορίες για τα δεδομένα απόκτησης του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπράγκα και έχει συμφωνία μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Τρόπο για να «σπάσει» τον δανεισμό του Ούκρα στην Μπράγκα και να μπορέσει να τον φέρει στην Ελλάδα ψάχνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τους ανθρώπους της Πόρτο. Ο συμπατριώτης του φορ, ο οποίος αγωνίζεται ως περιφερειακός με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα, θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ενώ είναι διεθνής με τις Κ-23 και Κ-21. Στην Μπράγκα είχε φέτος 21 συμμετοχές και δύο γκολ, με τον Φερέιρα να έχει εξαιρετική άποψη για αυτόν. Ωστόσο ο προπονητής των «πρασίνων» έχει στα υπ’οψιν του και τον Μαριάνο Γκονσάλες, ο οποίος είναι 30 χρονών, γεγονός που φέρνει ενδοιασμούς.

Αποφασίζουν για τεχνικό διευθυντή

Νέα επαφή θα έχουν σήμερα οι Δημήτρης Γόντικας, Αδαμάντιος Πολέμης και Γιώργος Νίκας, για να καταλήξουν στο πρόσωπο που θα αναλάβει χρέη τεχνικού για την επόμενη σεζόν. Μετά το «ναυάγιο» με τον Ζήση Βρύζα, τα φαβορί για να αναλάβουν τη συγκεκριμένη θέση είναι οι Σταν Φαλκς, Ρενέ Χένρικσεν και Γιάννης Σαμαράς, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της έκπληξης της τελευταίας στιγμής.

Με τον Ολλανδό υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, ενώ ο Χένρικσεν έχει δισταγμούς, που βασίζονται στο γεγονός να πάρει την οικογένειά του και να μετακομίσει στην Αθήνα. Επίσης και ο Γιάννης Σαμαράς δεν θέλει να αφήσει τη θέση τους στις «πράσινες» ακαδημίες. Όπως και να έχει, μετά το σημερινό ραντεβού της διοικούσας επιτροπής αναμένεται να υπάρξει απόφαση για το νέο τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα ανακοινωθεί, όπως όλα δείχνουν μέχρι τη Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα, σειρά παίρνει και η πρόσληψη ενός γενικού αρχηγού, με τα ονόματα που έχουν ήδη συζητηθεί να είναι αρκετά. Θανάσης Κολιτσιδάκης, Γιάννης Γκούμας και Γιάννης Καλιτζάκης είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν ακουστεί, αν και βασική προϋπόθεση είναι να μιλά ξένες γλώσσες, όποιος αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Άγνοια Σισέ για ΗΑΕ

Καμία επαφή με ομάδα του πρωταθλήματος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τον Τζιμπρίλ Σισέ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, παρά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν για πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γάλλο στράικερ. Η μόνη ομάδα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της είναι η Γαλατασαράι, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να θέλει να πάει σε Αγγλία, Γαλλία ή Ιταλία.

• Ίσως και σήμερα να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του Μπουμσόνγκ σε γερμανική ομάδα.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x