Stoiximan Super League

Ελεύθερος για Παναθηναϊκό ο Νάνι

Στη διάθεση των διοικούντων του Παναθηναϊκού, για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου είναι πλέον ο Τζιανλούκα Νάνι, ύστερα από την παραίτησή του από την Μπρέσια. Ο Ιταλός, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους των «πρασίνων», με δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του τόνισε ότι θα μπορούσε να ήταν από πέρσι στο «τριφύλλι», όπως και τη Λάτσιο, αλλά προτίμησε την ομάδα της καρδιάς του.

Στη διάθεση των διοικούντων του Παναθηναϊκού, για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου είναι πλέον ο Τζιανλούκα Νάνι, ύστερα από την παραίτησή του από την Μπρέσια.

Ο Ιταλός, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους των «πρασίνων», με δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του τόνισε ότι θα μπορούσε να ήταν από πέρσι στο «τριφύλλι», όπως και τη Λάτσιο, αλλά προτίμησε την ομάδα της καρδιάς του.

«Φεύγω γιατί αυτό είναι το σωστό. Νιώθω υπεύθυνος για τον υποβιβασμό φέτος. Ο Κοριόνι είχε πει ότι ήμουν έτοιμος να φύγω το Μάρτιο, αλλά προτιμήσαμε να μην αναστατώσουμε την ομάδα και να συνεχίσουμε μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν» δήλωσε ο Νάνι στο “giornaledibrescia.it”.

Αναφερόμενος σε όσα του καταμαρτυρούν ότι προκάλεσε αναστάτωση στα αποδυτήρια, τόνισε: «Δεν είναι αλήθεια ότι με μισούσαν οι παίκτες, ούτε ότι είχε προβλήματα με τη διοίκηση».

Ερωτηθείς για την επιστροφή του στην Μπρέσια το καλοκαίρι από τη Γουέστ Χαμ, απάντησε: «Θα μπορούσα να πάω στον Παναθηναϊκό ή τη Λάτσιο, αλλά προτίμησα να ακολουθήσω την καρδιά και τη λογική μου».

Σχολιάζοντας την αποχώρησή του, κατέληξε: «Φεύγω, αφήνοντας ένα διετές συμβόλαιο. Έτσι είναι. Δεν θέλω να προκαλέσω προβλήματα στον Κοριόνι, ο οποίος είναι σαν πατέρας για μένα. Για μένα η Μπρέσια θα είναι πάντα η πριγκίπισσα».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x