Stoiximan Super League

Απάντηση του Τσολακάκη στον Λεμονή

Λίγη ώρα μετά τα όσα δήλωσε ο Τάκης λεμονής στην συνέντευξη Τύπου, ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης πήρε θέση απαντώντας με γραπτή δήλωση. «Οι αιχμές του θα τεθούν στη διακριτική ευχέρεια του διοικητικού συμβουλίου στην επόμενη συνεδρίασή του» ήταν μέρος της ανακοίνωσης.

Λίγη ώρα μετά τα όσα δήλωσε ο Τάκης λεμονής στην συνέντευξη Τύπου, ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης πήρε θέση απαντώντας με γραπτή δήλωση.

«Οι αιχμές του θα τεθούν στη διακριτική ευχέρεια του διοικητικού συμβουλίου στην επόμενη συνεδρίασή του» ήταν μέρος της ανακοίνωσης.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Τσολακάκη:

«Μελετώντας τις δηλώσεις του προπονητού, στο σημείο που εκ παραδρομής από εμέ ελέχθη περί μη διενέργειας μεταγραφών συμφωνώ απολύτως μαζί του.

Γνωστού όντως ότι κατέχω την θέση του οικονομικού διευθυντή και γνωρίζοντας πλήρως τους όρους του συμβολαίου του, εξ υποχρεώσεως γνωστοποιήθηκε προς αυτόν η πλήρης οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Η θέση μου απέναντι στον εκάστοτε προπονητή είναι γνωστή από το πολύ μακρινό παρελθόν μου, πόσο μάλλον προς τον κ. Λεμονή που με την αμέριστη προσφορά του στον σύλλογο κατορθώθηκε το ακατόρθωτο.

Όσον αφορά τις επιλεκτικές αιχμές του ως προς τις ικανότητες παραγόντων «που θέλουν να το παίζουν διοίκηση και παράγοντες» θα τεθούν στην διακριτική ευχέρεια του διοικητικού συμβουλίου στην επόμενη συνεδρίασή του, βάσει του «άρθρου 4» του υπογραφέντος συμβολαίου του.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x