Επικαιρότητα

Μήνας αναβρασμού ο Ιούνιος

Κλειστοί και πάλι οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Την απόσυρση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος ζήτησαν σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προαναγγέλλοντας νέες κινητοποιήσεις, εκτός της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει τα Συνδικάτα για τις 15 Ιουνίου.

Κλειστοί και πάλι οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος.
Την απόσυρση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος ζήτησαν σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προαναγγέλλοντας νέες κινητοποιήσεις, εκτός της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει τα Συνδικάτα για τις 15 Ιουνίου.

Πρέπει όλα τα κόμματα να κατανοήσουν ότι η χώρα περνάει δυσκολίες και τις περνάμε μαζί, αλλάζοντας την Ελλάδα, τόνισε το πρωί μιλώντας στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος συμπλήρωσε ότι κανένας δημοκρατικά εκλεγμένος Πρωθυπουργός δεν θα ήθελε να βγαίνει «με τον δίσκο» να μαζεύει λεφτά.

Δεν σας εμπιστευόμαστε ως διαχειριστές, ξεκαθάρισε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που ζήτησε τριετές «πάγωμα» των τιμών.
Μην μας σώσετε άλλο, είπε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο λαός να γυρίσει την πλάτη στα τεχνητά διλλήματα, τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα.
Μοναδική επιλογή για τον τόπο οι εκλογές, υποστήριξε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν ανώδυνες παρεμβάσεις, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών παρουσιάζοντας τους άξονες του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος σταθερότητας που προβλέπει σκληρή φοροεπιδρομή σε φυσικά και νομικά πρόσωπα και έκτακτη εισφορά έως 4% μέχρι το 2015.

Εξετάζεται και η επιβολή τέλους στην ακίνητη περιουσία άνω των 100 χιλιάδων ευρώ, η αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23% σε ορισμένες υπηρεσίες και η φορολόγηση τραπεζικών συναλλαγών.

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!. Ενέκρινε σήμερα η Γερμανική Βουλή με την απαραίτητη πλειοψηφία την παροχή του δεύτερου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα.

Και η Εκκλησία πρέπει να προσφέρει στον ελληνικό λαό αυτή την δύσκολη στιγμή για την χώρα, ξεκαθάρισε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής διαλόγου Εκκλησίας και Κράτους.

Ανοικτό και μειωμένο εισιτήριο από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα την Δευτέρα 20 Ιουνίου το Μουσείο της Ακρόπολης που γιορτάζει τον δεύτερο χρόνο της λειτουργίας του.

Χρηματιστήριο! Στο μείον 0,48% στις 15:45μμ. Στις 1.256 μονάδες ο γενικός δείκτης.

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος ο καιρός αύριο Σάββατο στην Αττική με λίγη συννεφιά το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί – βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x