Stoiximan Super League

Γεια σου… Γιάχιτς!

Πολύ κοντά στον… λυτρωτικό -για την ίδια- αποχαιρετισμό του Σανέλ Γιάχιτς βρίσκεται η ΑΕΚ! Ο Βόσνιος αμυντικός (για τον οποίο, μαζί με τον Γκερέιρο, αναζητούνταν επειγόντως… ενδιαφέρον) βρίσκεται κοντά στην Ομόνοια και η «Ένωση» βρίσκεται κοντά στην απαλλαγή των περίπου 700.000 ευρώ, που θα έπρεπε να του δώσει για τα επόμενα δυο χρόνια που έχει συμβόλαιο.

Πολύ κοντά στον… λυτρωτικό -για την ίδια- αποχαιρετισμό του Σανέλ Γιάχιτς βρίσκεται η ΑΕΚ!

Ο Βόσνιος αμυντικός (για τον οποίο, μαζί με τον Γκερέιρο, αναζητούνταν επειγόντως… ενδιαφέρον) βρίσκεται κοντά στην Ομόνοια και η «Ένωση» βρίσκεται κοντά στην απαλλαγή των περίπου 700.000 ευρώ, που θα έπρεπε να του δώσει για τα επόμενα δυο χρόνια που έχει συμβόλαιο.

Η πολύ καλή πρόταση των Κύπριων στον Γιάχιτς (2+1 χρόνια, με αυτόματη ανανέωση για τον τρίτο χρόνο, αν έχει πιάσει εν τω μεταξύ το 50% των συμμετοχών) ήχησε σαν… μουσική -όχι μόνο στ’ αυτιά του Βόσνιου, αλλά και σ' εκείνα της διοίκησης.

Έτσι, η τελευταία θα δώσει περίπου 175.000 ευρώ ως αποζημίωση στον 30χρονο αμυντικό (εκείνος ζήτησε 200.000, η ΑΕΚ του αντιπρότεινε 150.000 και φαίνεται να τα βρίσκουν κάπου στη μέση) και… ελπίζει μέχρι αύριο -όπως λένε οι πληροφορίες- η Ομόνοια να ανακοινώσει την απόκτησή του.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x