Stoiximan Super League

Ελκυστικό πακέτο

Ο συνδυασμός χαμηλό κόστος και το απαράμιλλο ταλέντο του Μάριο Ρουί, φέρνουν τον νεαρό μπακ πολύ κοντά στον Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν μάθει τα καλύτερα για τον διεθνή Πορτογάλο της Μπενφίκα και τον προορίζουν -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- για μπακ-απ του Μίσελ στ’ αριστερά.

Ο συνδυασμός χαμηλό κόστος και το απαράμιλλο ταλέντο του Μάριο Ρουί, φέρνουν τον νεαρό μπακ πολύ κοντά στον Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν μάθει τα καλύτερα για τον διεθνή Πορτογάλο της Μπενφίκα και τον προορίζουν -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- για μπακ-απ του Μίσελ στ’ αριστερά. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, ναι μεν δεν έχει παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι «κίτρινοι» -μεταξύ άλλων και από τον συμπατριώτη του, Ντανίλο- πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό και εξελίξιμο παίκτη. Την περασμένη περίοδο είχε 25 συμμετοχές (1 γκολ) με τη φανέλα της Φάτιμα στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας.

* Από ομάδα που αγωνίζεται στο αμερικανικό πρωτάθλημα (MLS) είναι μία από τις προτάσεις που έχει ο Τόνι Κάλβο για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως ενημέρωσε χθες τη διοίκηση του Άρη ο Ισπανός ποδοσφαιριστής.

** Φιλικές αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο στις 15 Ιουλίου και την Κέρκυρα στις 19 Ιουλίου, θα δώσει ο Άρης στο Καρπενήσι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x