Γενικά

Παντού φάλτσο αυτό το παιδί! (video)

Ακούς τις λέξεις Ρομπέρτο Κάρλος και φάλτσο, τι σου έρχεται στο μυαλό; Σίγουρα κάποιο από εκείνα τα καταπληκτικά χτυπήματα φάουλ, που έκαναν τους τερματοφύλακες να μένουν κολώνες και να παρακολουθούν τα τερτίπια της μπάλας, η πορεία της οποίας έμοιαζε να αψηφά τους νόμους της φυσικής. Τελικά αποδεικνύεται πως για τον Βραζιλιάνο τα φάλτσα είναι τρόπος ζωής και φροντίζει να βάζει μπόλικα από δαύτα και όταν τραγουδάει.

Ακούς τις λέξεις Ρομπέρτο Κάρλος και φάλτσο, τι σου έρχεται στο μυαλό;

Σίγουρα κάποιο από εκείνα τα καταπληκτικά χτυπήματα φάουλ, που έκαναν τους τερματοφύλακες να μένουν κολώνες και να παρακολουθούν τα τερτίπια της μπάλας, η πορεία της οποίας έμοιαζε να αψηφά τους νόμους της φυσικής.

Τελικά αποδεικνύεται πως για τον Βραζιλιάνο τα φάλτσα είναι τρόπος ζωής και φροντίζει να βάζει μπόλικα από δαύτα και όταν τραγουδάει.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος το… διέπραξε το έγκλημα κάνοντας σερενάτα στο αεροπλάνο στο συμπαίκτη του στην Ανζί, Ταρντέλι, με τους συνταξιδιώτες τους να λύνονται στα γέλια ακούγοντάς τον.



Τερματοφύλακας πάντως, που να χαμογελούσε όταν το καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου έστηνε την μπάλα και ετοιμαζόταν να σουτάρει, δεν βρέθηκε κανείς. Ρωτήστε και τον άμοιρο Φαμπιάν Μπαρτέζ…



Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x