Πόλο

Πνιγμένος στους τίτλους!

Πνίγεται στα προβλήματα, πνίγεται και στους τίτλους! Πρωταθλητής Ελλάδας για 26η φορά στην ιστορία του, 12η τα τελευταία 13 χρόνια και πέμπτη σερί, είναι ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 7-3 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών και -με την κατάκτηση του Κυπέλλου, την προηγούμενη βδομάδα- πανηγυρίζουν το νταμπλ!

Πνίγεται στα προβλήματα, πνίγεται και στους τίτλους!

Πρωταθλητής Ελλάδας για 26η φορά στην ιστορία του, 12η τα τελευταία 13 χρόνια και πέμπτη σερί, είναι ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 7-3 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών και -με την κατάκτηση του Κυπέλλου, την προηγούμενη βδομάδα- πανηγυρίζουν το νταμπλ!

Οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλαν την κυριαρχία τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, όταν και προηγήθηκαν… γρήγορα γρήγορα, 3-0, με γκολ των Ντόσκα, Μυλωνάκη και Δελακά.

Έχοντας μπει… φορτσάτοι στην πισίνα του Λαιμού, οι Πειραιώτες άγχωσαν τους γηπεδούχους, που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 (με τέρμα του Γκακ), αλλά ο Αφρουδάκης έδωσε και πάλι… αέρα τριών τερμάτων στον Ολυμπιακό (4-1), με τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο οκτάλεπτο, μειώνοντας σε 4-2 με τον Βουλγαράκη, για να κάνει, όμως, το 5-2 ο Φουντούλης και να διατηρήσει το (σαφέστατο και ξεκάθαρο, από την αρχή) προβάδισμα του Ολυμπιακού.

Άλλο ένα γκολ του ίδιου παίκτη, με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, «έγραψε» το 6-2 και κάπου εκεί, φάνηκε η σεμνή τελετή να λαμβάνει τέλος…

Ο Βλαχόπουλος μείωσε σε 6-3 για τη Βουλιαγμένη, αλλά μέχρι εκεί…

Ο Ντόσκας διαμόρφωσε -με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι- το αποτέλεσμα του τέταρτου τελικού της Α1 πόλο των ανδρών, που βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή (με 7-3) και πρωταθλητή Ελλάδας για το 2011!



Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-1, 1-2, 0-0

Τα γκολ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Λοράντος): Γκακ, Βουλγαράκης, Βλαχόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάτερος): Φουντούλης 2, Ντόσκας 2, Μυλωνάκης, Δελακάς, Αφρουδάκης

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x