Αγγλία

Σε θέλουν πολλοί (ε)Σένα!

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, ο Μάρκο Σένα ακόμα και στα 35 (τα κλείνει τον Ιούλιο) εξακολουθεί να έχει ζήτηση, αλλά και να αποτελεί έναν παίκτη - κλειδί για τη Βιγιαρεάλ. Κι αυτό δεν το λέει κανένας τυχαίος, αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου. Σκέφτεται μάλιστα να του προσφέρει νέο συμβόλαιο (μια και μένει ελεύθερος) χαλώντας τα σχέδια της -νεοφώτιστης στην Premier League- Σουόνσι, η οποία ήθελε να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του πολύπειρου χαφ.

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, ο Μάρκο Σένα ακόμα και στα 35 (τα κλείνει τον Ιούλιο) εξακολουθεί να έχει ζήτηση, αλλά και να αποτελεί έναν παίκτη - κλειδί για τη Βιγιαρεάλ.

Κι αυτό δεν το λέει κανένας τυχαίος, αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου. Σκέφτεται μάλιστα να του προσφέρει νέο συμβόλαιο (μια και μένει ελεύθερος) χαλώντας τα σχέδια της -νεοφώτιστης στην Premier League- Σουόνσι, η οποία ήθελε να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του πολύπειρου χαφ.

Οι Άγγλοι έχουν προσεγγίσει τον Σένα, με τον τεχνικό του συλλόγου, Μπρένταν Ρότζερς, να του παρουσιάζει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, ικανό να τον πείσει να μετακομίσει στους «κύκνους». Έρχεται όμως ο Φερνάντο Ρόιγκ να μπει… σφήνα στα όνειρά τους.

«Το οικονομικό κομμάτι θα μετρήσει, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να φτάσουμε σε συμφωνία. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς, ο προπονητής θέλει να παραμείνει και θα παλέψουμε για να τον κρατήσουμε», επισήμανε ο ισχυρός άνδρας του «κίτρινου υποβρυχίου» στη Marca.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x