Γενικά

Σαρωτικό Μεξικό (video)

Με πανηγυρικό τρόπο ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του Gold Cup το Μεξικό, καθώς συνέτριψε με 4-1 την Κόστα Ρίκα στο Σικάγο για τον τρίτο όμιλο, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και 14-1 γκολ. Οι ηττημένοι προκρίθηκαν ως δεύτεροι του ομίλου υπερτερώντας στην ισοβαθμία του Ελ Σαλβαδόρ.

Με πανηγυρικό τρόπο ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του Gold Cup το Μεξικό, καθώς συνέτριψε με 4-1 την Κόστα Ρίκα στο Σικάγο για τον τρίτο όμιλο, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και 14-1 γκολ.

Ο Μάρκες στο 17’ άνοιξε το σκορ, ο Γκουαρδάδο πέτυχε δύο γκολ στο 19’ και το 25’, ενώ ο Μπαρέρα στο 38’ πέτυχε το τέταρτο τέρμα των νικητών, ενώ για την Κόστα Ρίκα μείωσε στο 68’ ο Ουρένα. Οι ηττημένοι προκρίθηκαν ως δεύτεροι του ομίλου υπερτερώντας στην ισοβαθμία του Ελ Σαλβαδόρ.



Στο άλλο ματς του ομίλου, το Ελ Σαλβαδόρ συνέτριψε με 6-1 την ουραγό Κούβα, που τελείωσε χωρίς βαθμό και με 1-16 γκολ. Δύο γκολ πέτυχε ο Ζελάγια (13’, 71’ πεν.) και από ένα οι Ρομέρο (29’), Μπλάνκο (69’), Άλβαρες (84’) και Κιντανίγια (94’), ενώ ο Μάρκες (83’) πέτυχε το μοναδικό τέρμα των Κουβανών στη διοργάνωση. Το Ελ Σαλβαδόρ θα πρέπει να περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων δύο γκρουπ για να διαπιστώσει αν θα προκριθεί στους «8» ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Βαθμολογία

1. Μεξικό 9 (14-1)
2. Κόστα Ρίκα 4 (7-5)
3. Ελ Σαλβαδόρ 4 (7-7)
4. Κούβα 0 (1-16)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x