Ιταλία

Μέλο: «Δεν είμαι όποιος κι όποιος»

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Φελίπε Μέλο. Ο μέσος των «μπιανκονέρι» έκανε παράλληλα τα παράπονά του αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν την ιταλική ομάδα να ψάχνει για παίκτη στη θέση του, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως διαπραγματευτικό χαρτί.

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Φελίπε Μέλο.

Ο μέσος των «μπιανκονέρι» έκανε παράλληλα τα παράπονά του αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν την ιταλική ομάδα να ψάχνει για παίκτη στη θέση του, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως διαπραγματευτικό χαρτί.

«Η Γιουβέντους δεν με σέβεται ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση παίρνω» υποστήριξε στην “Gazzetta dello Sport”, ο Βραζιλιάνος χαφ, συμπληρώνοντας: «Βλέπω το όνομά μου να εμπλέκεται σε όλα τα μεταγραφικά σενάρια και δεν ακούω από την ομάδα να διαψεύδει κανένα από αυτά. Επίσης δεν με έχει πάρει κανένα μέλος της διοίκησης τηλέφωνο. Δεν είναι όποιος κι όποιος. Δεν είμαι απλά ένα διαπραγματευτικό χαρτί το οποίο χρησιμοποιείται για να αποκτηθούν άλλοι παίκτες. Θεωρώ ότι είμαι ένας σημαντικός παίκτης για το σύλλογο».

Αναφερόμενος στα σενάρια που θέλουν τη “Γηραιά Κυρία” να ψάχνει για παίκτη στη μεσαία γραμμή, υποστήριξε: «Ακούω για τον έναν και τον άλλον μέσο, αλλά ξεχνούν ότι χωρίς εμένα στην ενδεκάδα, η ομάδα δεν κέρδισε και πολλά ματς. Έκαναν μόλις ένα λάθος κόντρα στην Πάρμα, αλλά εκτός από αυτό είναι μια σχεδόν τέλεια χρονιά. Πρέπει να δέχτηκα τέσσερις ή πέντε κίτρινες κάρτες συνολικά. Σε προσωπικό επίπεδο, κάλυψα και την περσινή χρονιά. Οι οπαδοί το αναγνώρισαν αυτό και μ’αγαπούν. Θέλω να μείνω, επειδή αγαπώ τη Γιουβέντους και θέλω να κερδίζω φορώντας τη φανέλα της».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x