Αγγλία

«Κάτι σαν φάρσα οι εκλογές της FIFA»

Νέα επίθεση στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Κάμερον, με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου. Ο Σεπ Μπλάτερ επανεξελέγη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όντας ο μόνος υποψήφιος μετά την απόσυρση του Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ.

Νέα επίθεση στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Κάμερον, με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου.

Ο Σεπ Μπλάτερ επανεξελέγη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όντας ο μόνος υποψήφιος μετά την απόσυρση του Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ.

«Προσωπικά, έχω δει το πώς διοικείται το ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από αυτά που είδα», είπε στο αγγλικό κοινοβούλιο για να συμπληρώσει:

«Η φήμη της FIFA βρίσκεται πλέον στο πιο χαμηλό επίπεδο της ιστορίας της και προφανώς οι εκλογές με έναν μόνο υποψήφιο ήταν κάτι σαν φάρσα. Πρέπει να γίνει πιο διαφανής και πιο υπεύθυνη. Πρέπει να αποδείξει ότι είναι πραγματικά ικανή να κάνει τη δουλειά που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει. Η τελική αλλαγή πρέπει να έρθει από μέσα από το ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι η FA θα θέλει να παίξουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, βοηθώντας να βγει αυτό στην επιφάνεια».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x