Πόλο

«Το πιο δύσκολο πρωτάθλημα»

Τις αντιξοότητες που είχαν να αντιμετωπίσουν για να φτάσουν στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ανέλυσε ο Άντρια Κομάντινα στη Sportday. Ο πολίστας του Ολυμπιακού εξήγησε τους λόγους που τον κράτησαν στην ομάδα, ενώ αναφερόμενος στο μέλλον του τόνισε ότι έχει προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά και συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τους «ερυθρόλευκους».

Τις αντιξοότητες που είχαν να αντιμετωπίσουν για να φτάσουν στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ανέλυσε ο Άντρια Κομάντινα στη Sportday.

Ο πολίστας του Ολυμπιακού εξήγησε τους λόγους που τον κράτησαν στην ομάδα, ενώ αναφερόμενος στο μέλλον του τόνισε ότι έχει προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά και συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τους «ερυθρόλευκους».

Ένα μέρος όσων δήλωσε ο Κροάτης, στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα:

-Ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα που έχετε κατακτήσει;
«Βέβαια, από την αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα. Δεν ξέραμε τι θα γίνει με το οικονομικό, αλλά πετύχαμε να κατακτήσουμε τους τίτλους. Δεν ήταν όσο εύκολο λένε οι περισσότεροι. Στην Ευρώπη δεν πετύχαμε αυτά που περιμέναμε, αλλά τώρα το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ο Ολυμπιακός πρέπει και μπορεί να βρει τον δρόμο του, για να είναι όλοι ικανοποιημένοι».

-Πίστεψες ότι με τόσα προβλήματα θα χάνατε κάποιον τίτλο;
«Ποτέ. Είχαμε μια ομάδα που ήταν το κατάλληλο κράμα από παλιούς και νέους πολίστες. Όλοι λένε ότι είμαστε οι καλύτεροι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, θα πρέπει να κερδίζεις».

-Τί θα κάνεις την επόμενη χρονιά;
«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Τα δύο τελευταία χρόνια είναι πολύ δύσκολα. Για εμένα, που είμαι μακριά από την πατρίδα μου, είναι σημαντικό να πληρώνομαι στην ώρα μου. Θα πρέπει να μιλήσουμε, αλλά εγώ θέλω να μείνω. Ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση και δεν θα είναι ίδια η κατάσταση. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, με τον περισσότερο κόσμο. Δεν γίνεται να είναι σε αυτή την κατάσταση».

-Όλοι έχουν απορία πώς γίνεται να μένεις στον Ολυμπιακό...
«Είμαι τρελός. Για τον σύλλογο, για τον κόσμο. Έχω συνηθίσει τη χώρα, τους κατοίκους της, είμαι 5 χρόνια εδώ. Είμαι επαγγελματίας, αλλά παρά την κατάσταση ελπίζω στον σύλλογο. Ότι θα φτιάξει η κατάσταση. Η καλή ζωή είναι σημαντική, περνάω καλά με την ομάδα, με τους συμπαίκτες μου. Όλοι το ίδιο λένε, βέβαια, ότι είναι πανέμορφο μέρος η Ελλάδα. Βέβαια, θα ξαναπώ ότι για εμένα, που ασχολούμαι μόνο με το πόλο, είναι σημαντικό να παίρνω τα χρήματά μου, κάτι που φέτος δεν έγινε ιδιαίτερα...».

-Για ένα διάστημα δεν είχες καν βίζα παραμονής στην Ελλάδα...
«Ήταν σίγουρα η πιο δύσκολη κατάσταση. Πολλά έγιναν. Το μεγαλύτερό μου άγχος ήταν όταν ήταν και η οικογένειά μου εδώ. Ήταν κάτι πολύ απλό, που τελικά έγινε πολύπλοκο. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αλλά κάποια πράγματα έπρεπε να γίνουν. Κάθε μέρα τα πράγματα γίνονταν δύσκολα. Δεν αντιδρούσα, αν και η αλήθεια είναι ότι σιχαίνομαι την έκφραση "καλό παιδί"».

-Αγωνιστικά, ποια ήταν η πιο δύσκολη κατάσταση μέσα στη σεζόν;
«Σίγουρα όταν πάρθηκε η απόφαση να σταματήσουμε ήταν ό,τι χειρότερο. Χαμός. Άλλαξε η διοίκηση και κανείς δεν μπορούσε να δώσει μια απάντηση. Ο κ. Θεοδωρακάκης, που έχει έρθει, είναι πολύ καλός πρόεδρος και αγαπάει την ομάδα. Προσπαθεί. Είναι δύσκολο, όμως, να βρεθούν χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες με τα κύπελλα».

-Αν φύγεις από τον Ολυμπιακό, θα σταματήσεις το πόλο;
«Έχω προτάσεις ήδη από την πατρίδα μου, αλλά πρώτα θέλω να μιλήσω με τον Ολυμπιακό. Όταν ήρθα στην Ελλάδα έλεγα ότι θα τελειώσω ουσιαστικά την καριέρα μου. Θα γύριζα πίσω για να παίξω απλώς ένα χρόνο. Αν και ακόμα ελπίζω. Ο Ολυμπιακός έχει τόσο κόσμο. Κάποιος θα βρεθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x