Stoiximan Super League

Στέλνουν Σόσα στον ΠΑΟ οι Ιταλοί

Απάντηση από τον Παναθηναϊκό στην πρόταση που του έχει κάνει για να αποκτήσει τον Χοσέ Ερνέστο Σόσα περιμένει η Νάπολι, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Όπως αναφέρει το “tuttomercatoweb.com”, οι Ναπολιτάνοι προσφέρουν 12 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον Αρτούρο Βιντάλ, αλλά ο περιορισμός που υπάρχει στη Serie A αναφορικά με έναν μη ευρωπαίο παίκτη, τους καθυστερεί και υπάρχει ο φόβος εμπλοκής της Μπάγερν Μονάχου για τον Χιλιανό χαφ.

Απάντηση από τον Παναθηναϊκό στην πρόταση που του έχει κάνει για να αποκτήσει τον Χοσέ Ερνέστο Σόσα περιμένει η Νάπολι, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει το “tuttomercatoweb.com”, οι Ναπολιτάνοι προσφέρουν 12 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον Αρτούρο Βιντάλ, αλλά ο περιορισμός που υπάρχει στη Serie A αναφορικά με έναν μη ευρωπαίο παίκτη, τους καθυστερεί και υπάρχει ο φόβος εμπλοκής της Μπάγερν Μονάχου για τον Χιλιανό χαφ.

Η μετακίνηση του Σόσα στους «πράσινους» υπολογίζεται περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης ταιριάζει στο... όριο ηλικίας που έχει θέσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των Εστουδιάντες και Μπάγερν Μονάχου, ενώ πέρσι είχε 20 συμμετοχές και ένα γκολ με τους «παρτενοπέι».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x