Ελλάδα

Θέλει Βελίτσκοβιτς, κρατάει Τέπιτς ο «Ζοτς»

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ξεκινά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Σερβίας, φρόντισε να… ξεδιαλύνει λίγο το τοπίο. Ο τεχνικός των «πράσινων» ξεκαθάρισε ότι ο Μιλένκο Τέπιτς και ο Άλεξ Μάριτς θα παραμείνουν στην ομάδα ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Νόβισα Βελίτσκοβιτς. Πήγε ΑΣΕΑΔ και... περιμένει η ΚΑΕ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ξεκινά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Σερβίας, φρόντισε να… ξεδιαλύνει λίγο το τοπίο. Ο τεχνικός των «πράσινων» ξεκαθάρισε ότι ο Μιλένκο Τέπιτς και ο Άλεξ Μάριτς θα παραμείνουν στην ομάδα ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Νόβισα Βελίτσκοβιτς.

«Ο Μιλένκο (Τέπιτς) θα παραμείνει σίγουρα στην ομάδα όπως και ο Μάριτς. Εξάλλου ο Τέπιτς είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα», δήλωσε ο Σέρβος προπονητής ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα γύρω από το μέλλον των δύο παικτών. Ειδικά του πρώτου, που δέχθηκε αυστηρή κριτική καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα των ήθελαν να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Παρτιζάν.

Σε ότι αφορά τον Νόβισα Βελίτσκοβιτς, ο Ομπράντοβιτς, σχολίασε: «Θα ήθελα να κοουτσάρω τον Βελίτσκοβιτς στον Παναθηναϊκό ή οπουδήποτε αλλού. Είναι ένας παίκτης που έχει την ποιότητα να παίξει στην πρώτη πεντάδα οποιασδήποτε ομάδας της Ευρωλίγκας». Ο Σέρβος φόργουορντ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μοιάζε πιθανό να φορέσει την φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Κλείνοντας, ο «Ζοτς» αναφέρθηκε και στους Έλληνες, Φώτση, Τσαρτσαρή και Περπέρογλου, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, λέγοντας: «Το συμβόλαιο του Φώτση, του Περπέρογλου και του Τσαρτσαρή τελείωσε, αλλά εμείς θέλουμε να τους κρατήσουμε και θα προσπαθήσουμε για αυτό. Σήμερα ή αύριο, ο Μάνος Παπαδόπουλος θα μιλήσει με τους ιδιοκτήτες και θα αφού αποφασιστεί το μπάτζετ, τότε θα μιλήσουμε για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες σχετικά με τους παλιούς αλλά και τους νέους παίκτες».

Διαβάστε εδώ για την προσφυγή του Παναθηναϊκού στο ΑΣΕΑΔ που κατατέθηκε την Τρίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x