Ελλάδα

Ο νικητής της 2ης υποτροφίας Triple Crown Basketball Academy Summer Camp!

Ολοκληρώθηκε ο 2ος μεγάλος διαγωνισμός του Superbasket.gr και της Triple Crown Basketball Academy των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.

Ολοκληρώθηκε ο 2ος μεγάλος διαγωνισμός του Superbasket.gr και της Triple Crown Basketball Academy των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.

Ο νικητής της υποτροφίας ο οποίος θα παρακολουθήσει δωρεάν το 3ο Triple Crown Basketball Summer Camp (27 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2011) είναι ο κ. Μπάμπης Κολοκυθάς, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -070.

Ο δεύτερος νικητής του διαγωνισμού που κερδίζει μία μπάλα υπογεγραμμένη από τους τρεις ιδρυτές της ακαδημίας είναι ο κ. Παύλος Αιμονιώτης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -719.

Prepare for Amazing

Βασική επιδίωξη του Triple Crown Basketball Summer Camp είναι να παρουσιάσει το πιο εξειδικευμένο και σύγχρονο πρόγραμμα προπόνησης στο ανώτερο επίπεδο διδασκαλίας προσφέροντας στους νεαρούς αθλητές την απόλυτη μπασκετική εμπειρία!

Απώτερος στόχος είναι οι συμμετέχοντες να διασκεδάσουν μαθαίνοντας το παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των Φ. Αλβέρτη, Δ. Παπανικολάου και Ε. Ρεντζιά καθώς και διακεκριμένων καλεσμένων από το χώρο του μπάσκετ!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νεαρούς αθλητές ηλικίας 8 - 18 ετών και θα λάβει χώρα στις ανοιχτές και κλειστές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου St.Lawrence στο Κορωπί, για δύο περιόδους (20 Ιουνίου - 25 Ιουνίου & 27 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2011).

Με τη γνώση, την εμπειρία και το κύρος των ιδρυτών του, το Triple Crown Basketball Camp έχει καταλάβει μία περίοπτη θέση ανάμεσα στα καλύτερα Basketball Camp της Ευρώπης!
Περισσότερες πληροφορίες: 210-61.95.709 / 210-61.80.380 και www.triplecrown.gr.

Δείτε πλάνα από το 2o Triple Crown summer camp, του 2010:



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).
1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Παρασκευή 27 Μαΐου 2011 έως και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων είναι ανήλικος θα πρέπει να λάβει την έγκριση γονέα ή κηδεμόνα του για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.
3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει δύο (2) νικητές.
4. Το Δώρο του πρώτου νικητή είναι μία υποτροφία παρακολούθησης σειράς μαθημάτων καλαθοσφαίρισης στη δεύτερη περίοδο (27 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2011) του 3ου Triple Crown Basketball Summer Camp. Το Δώρο του δεύτερου νικητή είναι μία μπάλα καλαθοσφαίρισης με τις υπογραφές των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.
5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του «Διοργανωτή» για την παραλαβή του δώρου τους. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδείξει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από τον «Διοργανωτή». Ανήλικοι συμμετέχοντες που ανεδείχθησαν ως νικητές από την κλήρωση θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα η κηδεμόνα για την παραλαβή του Δώρου τους. Σε περίπτωση που καθυστερήσει να προσέλθει πέραν του διαστήματος των πέντε (5) ημερών από της ως άνω ενημέρωσής του, χάνει κάθε δικαίωμα στο Δώρο.
6. Το Δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στο νικητή ή την παρέα του από τη χρήση του.
8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν.
9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.superbasket.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x