Stoiximan Super League

Σιγά-σιγά, αρχίζουμε

Την Πέμπτη θα γίνει η συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα και του Γιάννη Σαμαρά, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο πρόσληψης του παλιού άσου του Παναθηναϊκού ως τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Φιλικό με την Λεχ Πόζναν θα δώσει το «τριφύλλι», ενώ διαψεύδονται τα σενάρια που θέλουν τους «πράσινους» να ενδιαφέρονται για τον Γκρόσο της Σιένα.

Κι ενώ τα δημοσιεύματα, μέρες που διανύουμε, καθημερινά πληθαίνουν μια και οι μάνατζερ κάνουν… παιχνίδι ώστε να ανεβάσουν τις τιμές των πελατών τους, στον Παναθηναϊκό, συνεχίζει να μην κινείται… φύλλο.

Και πώς να κινηθεί άλλωστε, από τη στιγμή που δεν έχει αναλάβει κάποιος το πόστο του τεχνικού διευθυντή, για να τρέξει τέτοιου τύπου υποθέσεις.

Την Πέμπτη, πιθανώς να τελειώσει αισίως το… σίριαλ αυτό, αφού οι αρχικές αντιστάσεις του Γιάννη Σαμαρά για να αναλάβει την «καυτή» θέση, φαίνεται ότι κάμφθηκαν. Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται πολύ την συγκεκριμένη στιγμή, φαίνεται ότι έπεισε τον πρώην άσο του «τριφυλλιού», ο οποίος, είναι μεν διστακτικός αλλά ξέρει την δύσκολη θέση που βρίσκεται ο σύλλογος που αγαπά.

Το «ναι» του Γιάννη Σαμαρά, θα… σηματοδοτήσει και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, αφού θα υπάρχει –επιτέλους- ένας άνθρωπος να… τρέξει τέτοιου τύπου ζητήματα. Και το timing, δείχνει κατάλληλο. Επειδή όπως διαρρέεται από την ΠΑΕ, για να γίνουν μεταγραφές θα πρέπει να υπάρξουν πωλήσεις και, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, πιθανώς να μπούνε τα πρώτα λεφτά στα ταμεία από την πώληση του Μπουμσόνγκ σε γερμανικό σύλλογο.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί, πως ενδεχομένως ο Γιάννης Σαμαράς να… βάλει πλάτη αυτή την δύσκολη ώρα και να δεχθεί την θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά όπως ο ίδιος επιμένει και επιθυμεί, θα παραμείνει και επικεφαλής των τμημάτων υποδομής.

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Γκρόσο, παίκτη που απασχόλησε τον Ολυμπιακό, από την ΠΑΕ διαψεύδονται κατηγορηματικά. Εξάλλου, οι θέσεις που… ψάχνονται στο «τριφύλλι», είναι στο κέντρο και την επίθεση. Εξάλλου, για να υπάρξει αναζήτηση αριστερού οπισθοφύλακα, θα πρέπει να υπάρξει πώληση του Νίκου Σπυρόπουλου. Και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό, αφενός διότι δεν έχει υπάρξει πρόταση, αφετέρου διότι ο Έλληνας διεθνής έγινε πρόσφατα πατέρας και δύσκολα θα θέλει να αλλάξει περιβάλλον.

Τέλος, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία, η πολωνική ιστοσελίδα «sport.wp.pl», έγραψε πως το διάστημα 8-20 Ιουλίου στην Αυστρία, θα διεξαχθεί φιλικό του Παναθηναϊκού με την Λεχ Πόζναν. Κάτι που πιθανότατα ισχύει αφού τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας κάνοντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και θα δώσει τρία φιλικά, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι περισσότερο.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x