Stoiximan Super League

Ενίσχυση σε τρεις θέσεις

Στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν καταλήξει οι Λάζλο Μπόλονι και Παντελής Κωνσταντινίδης στις καθημερινές τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχουν οι δύο άνδρες. Επιθετικός, ακραίος και στόπερ: οι τρεις παίκτες που αναζητούνται. Προτάθηκε ο Πορτίγιο.

Στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν καταλήξει οι Λάζλο Μπόλονι και Παντελής Κωνσταντινίδης στις καθημερινές τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχουν οι δύο άνδρες.

Έτσι σύμφωνα με τη Sportday η απόφαση που έχει ληφθεί από τις «επαφές» της διοίκησης του «Δικεφάλου του Βορρά» και του Ρουμάνουν τεχνικού, είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα: Ένας επιθετικός, ένας ακραίος και ένας στόπερ.

Παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες, η «λύση» του Λουμπόγια δεν προκρίθηκε λόγω της ηλικίας του, και των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού του.

Ο Σέρβος είναι 32 ετών, κάτι που δεν βοηθά στην ανανέωση που προσπαθεί να κάνει ο «Δικεφάλος» , ενώ δεν μπορεί να αγωνιστεί ως «φουνταριστός». Από χθες το βράδυ οριστικά αποκλείστηκε η περίπτωσή του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισε στη Λέγκια.

Επόμενος στόχος είναι ένας ακραίος χαφ, με ταχύτητα, που θα μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Τέλος, αναμένεται, ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Προτάθηκε ο Μοχάμεντ Σαρ της Σταντάρ Λιέγης αλλά από την ΠΑΕ διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Προτάθηκε ο Πορτίγιο
Για την επίθεση προτάθηκε ο Χοβιέρ Πορτίγιο. Ο 29χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από την Έρκουλες, λόγω του υποβιβασμού της στην Σεγούντα Ντιβισιόν. Για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ , όμως κρίνεται ακριβός καθώς οι οικονομικές απολαβές του κυμαίνονται στις 700.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x