Ισπανία

Έδωσαν τα χέρια για Τουλαλάν

Σε συμφωνία ήρθαν Λιόν και Μάλαγα για την μετακίνηση του Ζερεμί Τουλαλάν στην Ισπανία, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η «Equipe». Ο 27χρονος μέσος βρίσκεται σε διακοπές, γι΄αυτό αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο την ερχόμενη εβδομάδα, με το ύψος της μεταγραφής του να κυμαίνεται από τα 10 μέχρι τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σε συμφωνία ήρθαν Λιόν και Μάλαγα για την μετακίνηση του Ζερεμί Τουλαλάν στην Ισπανία, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η «Equipe».

Ο 27χρονος μέσος βρίσκεται σε διακοπές, γι΄αυτό αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο την ερχόμενη εβδομάδα, με το ύψος της μεταγραφής του να κυμαίνεται από τα 10 μέχρι τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα της Μάλαγα, η οποία επιβεβαιώνει την μεταγραφή του Γάλλου χαφ.

«Η Μάλαγα ήρθε σε συμφωνία με την Λιόν για την μεταγραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Ζερεμί Τουλαλάν. Ο μέσος έχει επίσης συμφωνήσει και θα είναι μαζί μας για τις επόμενες τέσσερις σεζόν και θα παρουσιαστεί στο κοινό την τελευταία εβδομάδα του μήνα», ανέφερε η ανακοίνωση.

Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x