Τένις

Ωχ! Θα το ξημερώσουμε πάλι!

Η μοίρα και η κληρωτίδα στον αθλητισμό είναι γνωστό ότι παίζουν άσχημα παιχνίδια και αυτό φάνηκε από την κλήρωση του Γουίμπλεντον ,όπου στον πρώτο γύρο τέθηκαν αντιμέτωποι οι Τζον Ίσνερ και Νικολά Μαχού. Και αν δεν σας θυμίζουν κάτι τα ονόματα… πρόκειται για το ζευγάρι που στο περσινό βρετανικό Γκραν Σλαμ, ο αγώνας τους διήρκησε τρεις ημέρες και συγκεκριμένα 11 ώρες και 5 λεπτά, ο μεγαλύτερος στην ιστορία του τένις, με τον Αμερικανό να επικρατεί στο τέλος!

Η μοίρα και η κληρωτίδα στον αθλητισμό είναι γνωστό ότι παίζουν άσχημα παιχνίδια και αυτό φάνηκε από την κλήρωση του Γουίμπλεντον ,όπου στον πρώτο γύρο τέθηκαν αντιμέτωποι οι Τζον Ίσνερ και Νικολά Μαχού.

Και αν δεν σας θυμίζουν κάτι τα ονόματα… πρόκειται για το ζευγάρι που στο περσινό βρετανικό Γκραν Σλαμ, ο αγώνας τους διήρκησε τρεις ημέρες και συγκεκριμένα 11 ώρες και 5 λεπτά, ο μεγαλύτερος στην ιστορία του τένις, με τον Αμερικανό να επικρατεί στο τέλος!

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου του 2010, στις 20:13 και διεκόπη λόγω σκότους. Στις 16:05 της επόμενης μέρας, η αναμέτρηση συνεχίστηκε, ωστόσο και πάλι σταμάτησαν να παίζουν για τον ίδιο λόγο, με τα σετ να είναι 2-2 και στο τελευταίο να είναι ισόπαλοι, 59-59 στα γκέιμ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στις 24 του μήνα στις 18:48, με τον Ίσνερ να κατακτά το τελευταίο σετ με 70-68, το οποίο είχε διάρκεια 8 ώρες και 11 λεπτά!



Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x