Η μοίρα και η κληρωτίδα στον αθλητισμό είναι γνωστό ότι παίζουν άσχημα παιχνίδια και αυτό φάνηκε από την κλήρωση του Γουίμπλεντον ,όπου στον πρώτο γύρο τέθηκαν αντιμέτωποι οι Τζον Ίσνερ και Νικολά Μαχού.

Και αν δεν σας θυμίζουν κάτι τα ονόματα… πρόκειται για το ζευγάρι που στο περσινό βρετανικό Γκραν Σλαμ, ο αγώνας τους διήρκησε τρεις ημέρες και συγκεκριμένα 11 ώρες και 5 λεπτά, ο μεγαλύτερος στην ιστορία του τένις, με τον Αμερικανό να επικρατεί στο τέλος!

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου του 2010, στις 20:13 και διεκόπη λόγω σκότους. Στις 16:05 της επόμενης μέρας, η αναμέτρηση συνεχίστηκε, ωστόσο και πάλι σταμάτησαν να παίζουν για τον ίδιο λόγο, με τα σετ να είναι 2-2 και στο τελευταίο να είναι ισόπαλοι, 59-59 στα γκέιμ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στις 24 του μήνα στις 18:48, με τον Ίσνερ να κατακτά το τελευταίο σετ με 70-68, το οποίο είχε διάρκεια 8 ώρες και 11 λεπτά!Παναγιώτης Κεφαλάς

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ