Stoiximan Super League

Πρόταση Αστέρα σε Μανσαρέ

Προσφορά στον Φοντέ Μανσαρέ έκανε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ και παρότι αρχικά είχε απορρίψει την πρόταση που του έγινε, μετά τη… βελτίωσή της από τους Αρκάδες ζήτησε διορία να απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα. Την απάντηση του Εστέμπαν για τη θέση του τερματοφύλακα περιμένουν στην Τρίπολη.

Προσφορά στον Φοντέ Μανσαρέ έκανε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ και παρότι αρχικά είχε απορρίψει την πρόταση που του έγινε, μετά τη… βελτίωσή της από τους Αρκάδες ζήτησε διορία να απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα. Ο Μανσαρέ, που έχει γαλλικό διαβατήριο, είχε 24 συμμετοχές τη φετινή σεζόν στη Ligue 1 με την Τουλούζ, όπου αγωνίζεται από το 2005 μετρώντας 156 εμφανίσεις και 17 γκολ.

Η ομάδα της Τρίπολης έχει κάνει επίσημη πρόταση και στον Εστέμπαν Αντρές Σουάρεθ, που αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον βασικό τερματοφύλακα. Ο 35χρονος γκολκίπερ, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη, έμεινε ελεύθερος από την Αλμερία, με την οποία είχε φέτος 5 εμφανίσεις στην Primera Division και 8 στο Κύπελλο. Στόχος είναι να αποκτηθεί και δεύτερος τερματοφύλακας, με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο να είναι στη λίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x