Stoiximan Super League

Πουλάει για να «ανασάνει»

Την οδό των πωλήσεων θα αναγκαστεί να ακολουθήσει ο Πανιώνιος για να εξοικονομήσει χρήματα, αφού το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ οδεύει προς οριστικό «ναυάγιο». Φαμπιάν Εστογιάνοφ, Σίτο Ριέρα και Μπενάρντ Κουμόρτζι είναι οι τρεις παίκτες στους οποίους αποβλέπουν οι Νεοσμυρνιώτες για να πάρουν οικονομική «ανάσα».

Την οδό των πωλήσεων θα αναγκαστεί να ακολουθήσει ο Πανιώνιος για να εξοικονομήσει χρήματα, αφού το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ οδεύει προς οριστικό «ναυάγιο».

Φαμπιάν Εστογιάνοφ, Σίτο Ριέρα και Μπενάρντ Κουμόρτζι είναι οι τρεις παίκτες στους οποίους αποβλέπουν οι Νεοσμυρνιώτες για να πάρουν οικονομική «ανάσα».

Ο Ουρουγουανός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε στον πρώτο τελικό της Πενιαρόλ με τη Σάντος, επιστρέφει τον άλλο μήνα στην Πλατεία, αφού ολοκληρώνεται ο δανεισμός του και οι «κυανέρυθροι» ευελπιστούν ότι θα υπάρξουν προτάσεις για την απόκτησή του. Ο Ριέρα, από την άλλη πλευρά, δεν «θάμπωσε» με τις φετινές του επιδόσεις, αλλά το ταλέντο του σε συνδυασμό με την ηλικία του είναι δύο ατού που μπορούν να προσελκύσουν ενδιαφερόμενους αγοραστές. Τέλος, ο Κουμόρτζι παρά το γεγονός ότι δεν έχει τη ζήτηση του Ιανουαρίου, παραμένει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας και του εξωτερικού.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x