Stoiximan Super League

Η νέα εμφάνιση της ΑΕΚ!

Για μια ακόμα χρονιά, Αφρικανοί «δίνουν» τη νέα φανέλα της ΑΕΚ! Μετά την εθνική Γκάνας -η εμφάνιση της οποίας αποκάλυψε πέρυσι το σχέδιο που θα βασιζόταν η κιτρινόμαυρη ριγέ- η παρουσίαση της νέας φανέλας της Νοτίου Αφρικής έκανε το ίδιο για τη λευκή που θα χρησιμοποιεί (ως τρίτη) την επόμενη σεζόν η «Ένωση».

Για μια ακόμα χρονιά, Αφρικανοί «δίνουν» τη νέα φανέλα της ΑΕΚ!

Μετά την εθνική Γκάνας -η εμφάνιση της οποίας αποκάλυψε πέρυσι το σχέδιο που θα βασιζόταν η κιτρινόμαυρη ριγέ- η παρουσίαση της νέας φανέλας της Νοτίου Αφρικής έκανε το ίδιο για τη λευκή που θα χρησιμοποιεί (ως τρίτη) την επόμενη σεζόν η «Ένωση».

Εκείνη θα είναι πανομοιότυπη, λοιπόν, με την εμφάνιση των «μπαφάνα-μπαφάνα» -με το λευκό να αντικαθιστά, φυσικά, το κίτρινο και τις δύο μικρές ρίγες στο δεξί ώμο να έχουν (αντί για πράσινο) μαύρο και χρυσό χρώμα.

Η συγκεκριμένη λευκή φανέλα θα αντικαταστήσει -ως τρίτη της ομάδας- την… αφορισμένη μετά τη ντροπή του «Καραϊσκάκη», γαλάζια. Πρώτη θα παραμείνει, δε, η κίτρινη (που χρησιμοποιείται εδώ και δύο χρόνια) και δεύτερη η -πλέον αγαπημένη του κόσμου- ριγέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x