Κινηματογράφος

Jurassic Park IV; Το σκέφτεται ο Σπίλμπεργκ!

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται το φετινό καλοκαίρι από την κυκλοφορία του τρίτου και τελευταίου Jurassic Park -και 18 από το επικό, πρώτο. Τη δεκαετία που πέρασε, η ιδέα της παραγωγής και τέταρτης ταινίας διατηρήθηκε… ολοζώντανη, τόσο από τους θαυμαστές των δεινοσαύρων του Μάικλ Κρίχτον, που μετέφερε (θριαμβευτικά) στη μεγάλη οθόνη ο σπουδαίος Στίβεν Σπίλμπεργκ, όσο και από τον σκηνοθέτη του Jurassic Park III, Τζο Τζόνστον. Ο θάνατος του Κρίχτον το 2008, όμως, «πάγωσε» το όλο θέμα. Μέχρι τώρα…

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται το φετινό καλοκαίρι (στις 18 Ιουλίου, για την ακρίβεια…) από την κυκλοφορία του τρίτου και τελευταίου Jurassic Park -και 18 από το επικό, πρώτο.

Τη δεκαετία που πέρασε, η ιδέα της παραγωγής και τέταρτης ταινίας παρέμεινε δημοφιλέστατη και διατηρήθηκε… ολοζώντανη, τόσο από τους -πολλούς και φανατικούς- θαυμαστές των δεινοσαύρων του Μάικλ Κρίχτον, που μετέφερε (θριαμβευτικά) στη μεγάλη οθόνη ο σπουδαίος Στίβεν Σπίλμπεργκ, όσο και από τον σκηνοθέτη του Jurassic Park III, Τζο Τζόνστον, που φερόταν… ψημένος να δώσει συνέχεια στο θρυλικό φιλμ της Universal Pictures.

Ο θάνατος του Κρίχτον το 2008, όμως, «πάγωσε» το όλο θέμα.

Μέχρι τώρα…

Ο σκηνοθέτης που έκανε πράξη ένα από τα… πλέον μεγαλεπήβολα σχέδια στην ιστορία του κινηματογράφου, ο Σπίλμπεργκ, ετοιμάζεται (σύμφωνα με πληροφορίες-φήμες εξ' Αμερικής) να κάτσει και πάλι στην καρέκλα του, να πάρει την… ντουντούκα του και να «γυρίσει» το Jurassic Park IV!

Όπως αποκαλύπτουν τα μεγαλύτερα cine-sites στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ συναντήθηκε πριν λίγες μέρες με τον σεναριογράφο Μαρκ Προτόσεβιτς (The Cell, Poseidon, συν-σεναριογράφος του I Am Legend), προκειμένου να… κατεβάσουν ιδέες για το πώς θα ξαναζωντανέψει το πρότζεκτ του τέταρτου Jurassic Park!

Η Universal… έτρεξε να διαψεύσει οποιαδήποτε συμφωνία, αλλά η είδηση είναι -όπως, χαρακτηριστικά, τονίζεται- ότι ο Σπίλμπεργκ σκέφτεται ακόμη, πολύ σοβαρά, να… περπατήσει ξανά με τους δεινόσαυρους!

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x