Βόλεϊ

Οι επώνυμοι παίζουν μπιτς βόλεϊ

Αρκετοί επώνυμοι έδωσαν το «παρών» σε έναν αγώνα μπιτς βόλεϊ με την ονομασία «Celebrity Match», τον οποίο διοργάνωσε η «W.I.N. HELLAS» στην Αίγινα, στο πλαίσιο του πρώτου Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που βοηθά στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας και κακοποίησης των γυναικών.

Αρκετοί επώνυμοι έδωσαν το «παρών» σε έναν αγώνα μπιτς βόλεϊ με την ονομασία «Celebrity Match», τον οποίο διοργάνωσε η «W.I.N. HELLAS» στην Αίγινα, στο πλαίσιο του πρώτου Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που βοηθά στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας και κακοποίησης των γυναικών.

Οι δύο ομάδες ήταν η κίτρινη και η μπλε. Με την πρώτη αγωνίστηκαν οι: Ναταλία Δραγούμη, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Παπαδάκος, Βίκυ Χατζηβασιλείου και άλλοι, ενώ η άλλη αποτελούταν από τους: Ορθούλα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Μανίκας, Μάριος Λέκκας και Μάντα Παπαδάκου (σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκου και πρόεδρος της «W.I.N. HELLAS»).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x