Βόλεϊ

Έλαμψαν τα αστέρια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο «Celebrity Match» του W.I.N. HELLAS και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), για δεύτερη συνεχή χρονιά (πέρσι έγινε στο Σύνταγμα), υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας. Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός W.I.N. HELLAS εδώ και πέντε χρόνια κάνει μία μεγάλη προσπάθεια με στόχο την ενίσχυση του αγώνα πρόληψης και αντιμετώπισης των φαινομένων βίας και κακοποίησης των γυναικών, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα αυτό.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο «Celebrity Match» του W.I.N. HELLAS και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), για δεύτερη συνεχή χρονιά (πέρσι έγινε στο Σύνταγμα), υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.

Αποστολή στην Αίγινα

Κων/νος Χατζηδημητρίου


Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός W.I.N. HELLAS εδώ και πέντε χρόνια κάνει μία μεγάλη προσπάθεια με στόχο την ενίσχυση του αγώνα πρόληψης και αντιμετώπισης των φαινομένων βίας και κακοποίησης των γυναικών, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα αυτό.

Προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και της showbiz έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να διαδώσουν το μήνυμα του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι: Ναταλία Δραγούμη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ορθούλα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Μάντα Παπαδάκου, Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Μανίκας, Νώντας Παπαντωνίου, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Παπαδάκος και Μάριος Λέκκας, ενώ το εναρκτήριο σέρβις έδωσε η εγκυμονούσα Δέσποινα Καμπούρη. Την έναρξη του αγώνα κήρυξε ο Δήμαρχος Αίγινας, κ. Θεοδόσιος Σακκιώτης.

Το παρών, μεταξύ άλλων, έδωσαν: η Γενική Γραμματέας του W.I.N. HELLAS, κ. Ιλεάνα Κλοκώνη με το σύζυγό της και γιατρό, κ. Στέλιο Τριάντο, η παρουσιάστρια, κ. Ελεονώρα Μελέτη, η project manager του W.I.N. HELLAS, κ. Σαμάνθα Αποστολοπούλου, οι αθλητές, κ. Νίκος Παππάς και κ. Ελένη Οικονόμου, οι γιατροί, κ. Θανάσης Αθανασίου και κ. Ντόλυ Φατσέα.

Για την ιστορία, με τα κίτρινα μπλουζάκια αγωνίστηκαν οι Δραγούμη, Χατζηβασιλείου, Γκρέκας, Παπαδάκος, Παπαντωνίου, με προπονητή τον Κώστα Ταμπουρατζή, ενώ με τις μπλε εμφανίσεις αγωνίστηκαν οι Μ. Παπαδάκου, Ναθαναήλ, Μανίκας, Σπαλιάρας, Λέκκας, Ο. Παπαδάκου, με προπονητή τον Βαγγέλη Κουτουλέα.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα με τα κίτρινα μπλουζάκια με σκορ 2 – 0. Την παράσταση έκλεψε ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Γιώργος Παπαδάκος, που με τα 213 εκατοστά του σκέπαζε το φιλέ, ενώ και από την γραμμή του σέρβις ήταν αχτύπητος. Μάλιστα συνεχώς σημάδευε την σύζηγο του Μάντα στην οποία είπε χαριτολογώντας: «Σήμερα δεν έχει παντόφλα», ενώ στην συνέχεια σχολίασε: «Είναι η πρώτη φορά που έπαιξα μπιτς βόλεϊ. Είναι ένα δύσκολο άθλημα αλλά δε χάνω την όποια ευκαιρία για άθληση. Η σημερινή μου συμμετοχή ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία» ενώ δήλωσε στεναχωρημένος για την απώλεια του πρωταθλήματος στο μπάσκετ απ’ τον Ολυμπιακό.

Η Πρόεδρος του W.I.N. HELLAS, κ. Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από τη σημερινή εκδήλωση, μας δίνεται η ευκαιρία να διαδώσουμε το κοινωνικό μήνυμα του W.I.N. HELLAS για την καταπολέμηση της βίας εναντίον των γυναικών και να ενισχύσουμε το έργο του. Θέλουμε κάθε γυναίκα να γνωρίζει ότι ο W.I.N. HELLAS είναι δίπλα της, έτοιμος να στηρίξει το δικαίωμα της στη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη Δημοτική Αρχή της Αίγινας για τη φιλοξενία. Ευχαριστώ επίσης, ιδιαίτερα την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Lipton Ice Tea, χορηγό της εκδήλωσης, για την επιλογή του W.I.N. HELLAS ως τον τιμώμενο κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό για δεύτερη συναπτή χρονιά, την εταιρία BODY ACTION για την υποστήριξή της, την Politics GlobalCom και φυσικά τους φίλους του W.I.N. HELLAS που συμμετείχαν στον αγώνα μας».

«Δεν παίζω πολύ μπιτς βόλεϊ καθώς παλιότερα έπαιζα μπάσκετ. Η Αίγινα είναι ένα πολύ ωραίο νησί κατάλληλο για τουρνουά μπιτς βόλεϊ. Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν διασκεδαστικός και χαίρομαι που έπαιξα για καλό σκοπό. Πέρσι στο Σύνταγμα δεν ήμουν αλλά τώρα σκοπεύω να συμμετέχω κάθε χρόνο», δήλωσε εμφανώς χαρούμενος ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Η γνωστή δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Είναι πολύ ωραίο που έγινε ένα τέτοιο τουρνουά στην Αίγινα. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αποκέντρωση και θέλω να δω πολλά τουρνουά στην παραμεθόριο στο μέλλον». Ερωτηθείσα για την κατάσταση του μπιτς βόλεϊ στη σημερινή σκληρή ελληνική πραγματικότητα, δήλωσε: «Το άθλημα υποφέρει μέσα στη γενική κρίση που βρίσκεται η χώρα. Ελπίζω να ξεπεράσουμε γρήγορα την κρίση σε όλους τους τομείς.»

Ναταλία Δραγούμη (ηθοποιός): «Προσωπικά ήμουν αθλήτρια στο βόλεϊ, αφού παλιά είχα παίξει σε Βριλήσσια και ΖΑΟΝ και χαίρομαι ιδιαίτερα που συνδύασα τη συμμετοχή μου με το άθλημα που αγαπώ και τον φιλανθρωπικό σκοπό της W.I.N. HELLAS. Είμαι εδώ οικογενειακώς περνάω πολύ όμορφα και κυρίως γιατί η Αίγινα είναι το αγαπημένο μου νησί».

Δέσποινα Καμπούρη (παρουσιάστρια): «Αν και έγκυος δεν μπορούσα να αρνηθώ τη συμμετοχή μου σε έναν αγώνα με τόσο σημαντικό σκοπό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα το εναρκτήριο σερβίς του αγώνα. Μπορεί να ζορίστηκα λίγο, αλλά τα κατάφερα γιατί παλιά έπαιζα και βόλεϊ. Ζήλεψα λίγο τους υπόλοιπους που είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να περάσουν καλά, αλλά και μόνο το γεγονός ότι βρέθηκαν ανάμεσα σε τόσους φίλους ήταν μεγάλη ικανοποίηση».

Ελεονόρα Μελέτη (παρουσιάστρια): «Ήρθα κι εγώ από την πλευρά μου για να ενισχύσω την προσπάθεια, αλλά δεν έλαβα μέρος στον αγώνα γιατί το βόλεϊ δεν είναι το άθλημά μου και δεν ήθελα να χαλάσω το παιχνίδι και των υπολοίπων. Δηλώνω, όμως, παρούσα στον αγώνα κατά της βίας των γυναικών και ελπίζω η W.I.N. HELLAS και η ΕΟΠΕ να συνεχίσουν αυτή τη σπουδαία κίνηση που γίνεται. Κατά τ’ άλλα η Αίγινα είναι σούπερ και θα συνεχίσω να έρχομαι εδώ για διακοπές, αφού είναι τόσο κοντά στην Αθήνα».

Από την πλευρά του μέγα χορηγού των Μάστερς, Lipton Ice Tea και «συνοδοιπόρου» της W.I.N. HELLAS στον αγώνα κατά της βίας, η κ. Ράνια Κυριακού, Brand Manager της εταιρίας, δήλωσε: «Το εφετινό event είναι συνέχεια του περσινού που ξεκίνησε στο Σύνταγμα. Αυτή τη φορά θέλαμε να βγούμε εκτός Αττικής, να το διοργανώσουμε σε ένα κοντινό νησί και όπως αποδείχτηκε η Αίγινα ήταν ιδανική επιλογή. Ως γυναίκα δεν θα μπορούσα παρά να νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση που συμμετέχω κι εγώ με τον τρόπο μου σε αυτή την εκστρατεία και ελπίζω ότι χρόνο με τον χρόνο θα γιγαντώνεται μέχρι το μήνυμα να περάσει σε όλον τον κόσμο και να πάψει να μας απασχολεί η βία κατά των γυναικών. Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν και στον κόσμο που στάθηκε στο πλάι μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x