Stoiximan Super League

Πιο κοντά η επιστροφή

Ο Ζήσης Βρύζας ήταν παρών στη βάπτιση του γιου του Θοδωρή Ζαγοράκη δίνοντας νέα τροφή στις φήμες περί νέας συνεργασίας τους στον ΠΑΟΚ. Οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν αποκατασταθεί πλήρως και είναι (ορθ)ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του πρώτου στο «Δικέφαλο του Βορρά». Η «Μπάρτσα» φέρνει… πρόταση για Βιεϊρίνια. Δύσκολα θα μείνει ο Τσιρίλο, που έχει πρόταση από Κύπρο.

Ο Ζήσης Βρύζας ήταν παρών στη βάπτιση του γιου του Θοδωρή Ζαγοράκη δίνοντας νέα τροφή στις φήμες περί νέας συνεργασίας τους στον ΠΑΟΚ. Οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν αποκατασταθεί πλήρως και είναι (ορθ)ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του πρώτου στο «Δικέφαλο του Βορρά». Ουσιαστικά η πόρτα της ομάδας είναι ανοικτή για τον Ζήση Βρύζα, αρκεί ο ίδιος να το πάρει απόφαση και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Η «Μπάρτσα» φέρνει… πρόταση για Βιεϊρίνια

Θέμα ωρών θεωρείται στην Ισπανία η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλέξις Σάντσες στην Μπαρτσελόνα. Πώς μπορεί να ενδιαφέρει το συγκεκριμένο ζήτημα τον ΠΑΟΚ; Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι στη λίστα της Ουντινέζε ως μία από τις βασικές επιλογές για την αντικατάσταση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού κι εφόσον ολοκληρωθεί η παραχώρηση του Σάντσες στους Καταλανούς (έναντι 30-35 εκατ. ευρώ) οι Θεσσαλονικείς περιμένουν πως θα φτάσει πρόταση για τον Πορτογάλο.

Δύσκολα θα μείνει ο Τσιρίλο

Η διαφορά του ΠΑΟΚ με τον Μπρούνο Τσιρίλο είναι μεγάλη και φαίνεται δύσκολο να καλυφθεί. Ο Ιταλός αμυντικός αξιώνει 250.000 ευρώ για ένα χρόνο, αλλά η διοίκηση δεν δείχνει διάθεση να προσφέρει πάνω από 200.000 ευρώ. Την ίδια ώρα, φήμες από την Κύπρο αναφέρουν πως ο 34χρονος αμυντικός έχει πρόταση άνω των 230.000 ευρώ από την Ομόνοια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x