Stoiximan Super League

Κάνει το… ψυχικό η Σανταντέρ;

Η νέα τάξη πραγμάτων σε οικονομικό επίπεδο στον Άρη (και γενικότερα στους συλλόγους της Super League), απαιτεί και αποδεσμεύσεις παικτών, ιδίως εκείνων που προσέφεραν δυσανάλογα με τις αποδοχές τους. Στην εν λόγω κατηγόρια ανήκει ο Οριόλ Λοθάνο, ο οποίος αμείβεται με 300.000 ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ομάδα έτοιμη να κάνει το… ψυχικό και να απαλλάξει τους «κίτρινους» από το βαρύ συμβόλαιό του. Ο λόγος για την Ράσινγκ Σανταντέρ.

Η νέα τάξη πραγμάτων σε οικονομικό επίπεδο στον Άρη (και γενικότερα στους συλλόγους της Super League), απαιτεί και αποδεσμεύσεις παικτών, ιδίως εκείνων που προσέφεραν δυσανάλογα με τις αποδοχές τους.

Στην εν λόγω κατηγόρια ανήκει ο Οριόλ Λοθάνο, ο οποίος αμείβεται με 300.000 ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ομάδα έτοιμη να κάνει το… ψυχικό και να απαλλάξει τους «κίτρινους» από το βαρύ συμβόλαιό του. Ο λόγος για την Ράσινγκ Σανταντέρ.

Αν, λοιπόν, όντως -όπως τη θέλουν πληροφορίες από την Ιβηρική Χερσόνησο- εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού θα προσφέρει… βαθιά ανάσα στη διοίκηση του Άρη.

Κι αυτό διότι ο Ισπανός ναι μεν δέχεται να αποχωρήσει, για να γίνει κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει να πάρει ως αντάλλαγμα μια γερή αποζημίωση -δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που προβλέπει το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x