Stoiximan Super League

«Δεν πήγε στη Σερβία ο Κοβάσεβιτς»

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να έχει μεταβεί στη Σερβία, με τη συνοδεία του γιατρού του Ολυμπιακού, Νίκου Τζουρούδη, για τον Λιούμπομιρ Φέισα προέβησαν από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Ο 23χρονος μέσος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες, ωστόσο, τα ιατρικά τεστ που θα κρίνουν το αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα γίνουν εντός των ημερών, το πιθανότερο στην Ελλάδα.

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να έχει μεταβεί στη Σερβία, με τη συνοδεία του γιατρού του Ολυμπιακού, Νίκου Τζουρούδη, για τον Λιούμπομιρ Φέισα προέβησαν από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Ο 23χρονος μέσος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες, ωστόσο, τα ιατρικά τεστ που θα κρίνουν το αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα γίνουν εντός των ημερών, το πιθανότερο στην Ελλάδα.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτρέχουμε», έλεγαν χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι το θέμα αναμένεται να προχωρήσει από βδομάδα, κάτι που θέλησαν να καταστήσουν σαφές στην ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x