Με μαεστρική… οδήγηση ο Σεμπαστιάν Οζιέ με Citroen ήταν ο μεγάλος νικητής του ράλι Ακρόπολις και φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο πόντιουμ:

«Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, αλλά δύσκολο να βρεις ρυθμό από την αρχή. Χθες, στη δεύτερη τουλίπα, οδηγήσαμε πολύ καλά, πιέσαμε και σήμερα φθάσαμε σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο ομόσταβλός του Σεμπαστιάν Λεμπ. «Δεν ξέρω γιατί χάσαμε. Προσπάθησα όσο πιο σκληρά μπορούσα. Είμαι ικανοποιημένος από την οδήγησή μου. Όλη η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Δεν μπορούσαμε περισσότερο. Μια ιδιωτική ομάδα είναι πάντα μια ιδιωτική ομάδα», είπε ο Αλσατός, ο οποίος εξακολουθεί να προπορεύεται στην βαθμολογία.

Αξιόλογη ήταν η προσπάθεια του Λάμπρου Αθανασούλα με Ford Focus, που παρά τις αντίξοες συνθήκες, ήταν ο πρώτος Έλληνας (19ος συνολικά) στην τελική κατάταξη: «Είμαστε ευχαριστημένοι. Είχαμε πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Συνεχίζουμε. Βρήκαμε το budget για να τρέξουμε στο Ακρόπολις πολύ δύσκολα. Δεν ξέρω αν θα το ξανακάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε...», υποσχέθηκε.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ