Μουσική

Μεθυσμένη στο Βελιγράδι η Amy…

Αποθαρρυντικά είναι τα νέα από την πρώτη συναυλία της ευρωπαϊκής περιοδείας της Amy Winehouse στο Βελιγράδι. Λίγες ημέρες πριν ανέβει στη σκηνή του Ejekt Festival στην Αθήνα η εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας στη Σερβία ήταν κατώτερη των περιστάσεων, με την ίδια να παρουσιάζεται μεθυσμένη και να αδυνατεί να τραγουδήσεi.

Αποθαρρυντικά είναι τα νέα από την πρώτη συναυλία της ευρωπαϊκής περιοδείας της Amy Winehouse στο Βελιγράδι.

Λίγες ημέρες πριν ανέβει στη σκηνή του Ejekt Festival στην Αθήνα η εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας στη Σερβία ήταν κατώτερη των περιστάσεων, με την ίδια να παρουσιάζεται μεθυσμένη και να αδυνατεί να τραγουδήσεi.

Το κοινό την αποδοκίμασε έντονα και η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Ενδεικτικά της κατάστασής της είναι όσα έγραψε στο twitter του ο Moby.

«Παίζοντας σε φεστιβάλ στη Σερβία μαζί με την Amy Winehouse και αυτή μουρμουρίζει πάνω στη σκηνή… Πραγματικά δεν γίνεται να τη βοηθήσει κάποιος; Αυτό που συμβαίνει είναι θλιβερό…», ήταν το πρώτο πράγμα που έγραψε ο Moby και λίγο αργότερα είπε: «Δεν γνωρίζω προσωπικά την Amy Winehouse αλλά εύχομαι πραγματικά, κάποιος δικός της άνθρωπος, από το περιβάλλον της, να καταφέρει να τη βοηθήσει… Είναι αληθινά θλιβερό αυτό που συμβαίνει…».

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της γενιάς της και οι παρακάτω εικόνες προβληματίζουν τους fan της σε όλο τον πλανήτη…

Ας ευχηθούμε, σε λίγες ημέρες που θα βρεθεί στη χώρα μας, να είναι καλύτερα…





Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x