Stoiximan Super League

Έρχεται ο Τάρε για Σισέ, «κολλάει» του «Μπουμ»

Σίγουροι για την μεταγραφή του Σισέ στη Λάτσιο εμφανίζονται οι Ιταλοί. Δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται μόνο με τους «λατσιάλι», έχει δεδομένη την μετακίνηση του παίκτη, ενώ ένα άλλο αναφέρει πως μέσα στην εβδομάδα έρχεται στην Αθήνα ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Ίγκλι Τάρε. «Κολλάει» του Μπουμσόνγκ στην Κολωνία υποστηρίζουν οι Γερμανοί, λόγω υψηλών απαιτήσεων του Γάλλου. Πρόβλημα με την ημερομηνία επιστροφής του Μπιάρσμιρ.

Σίγουροι για την μεταγραφή του Σισέ στη Λάτσιο εμφανίζονται οι Ιταλοί, αφού δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται μόνο με τους «λατσιάλι», έχει δεδομένη την μετακίνηση του παίκτη.

Την ίδια ώρα, οι Γερμανοί υποστηρίζουν πως «κολλάει» του Μπουμσόνγκ λόγω υψηλού κόστους συμβολαίου.

Έργα στον χλοοτάπητα δύο γηπέδων γίνονται στην Παιανία, στην οποία τον Αύγουστο θα επιστρέψει ο Μπιάρσμιρ, λόγω ειδικής συμφωνίας του «τριφυλλιού» και της Ρόζενμποργκ.

Βεβαιότητα στη Λάτσιο για Σισέ

Στην Αθήνα αναμένεται μέσα στην εβδομάδα ο Ίγκλι Τάρε, ο οποίος, όπως υποστηρίζει το «sport.libero.it», θα έρθει για να τελειώσει την μεταγραφή. «Θα συναντηθεί την Δευτέρα με τον μάνατζερ του Σισε, τον Φιλίπ Πιολά και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον Γάλλο επιθετικό», αναφέρει το δημοσίευμα.

Επίσης, η ιστοσελίδα «lalaziosiamonoi.it», η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της Λάτσιο, με νεότερο δημοσίευμα θεωρεί σίγουρη την μεταγραφή του Σισέ στην ομάδα της Ρώμης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Ρωμαίοι έριξαν... πόρτα στη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο λόγω της… μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ. Πιο συγκεκριμένα, τονίζεται πως η ομάδα της Φλωρεντίας πρότεινε στη Λάτσιο τον Τζιλαρντίνο για να μειωθεί το κόστος της μεταγραφής του Φλοκάρι, το οποίο αγγίζει αισίως τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

«Με τους Κλόζε, Σάρατε, Ρόκι, Κότζακ και την επικείμενη άφιξη του Σισέ, η επιθετική γραμμή γίνεται πολύ ποιοτική και με ενδεχόμενη έλευση του Τζιλαρντίνο, δεδομένης της βαρύτητας των ονομάτων, θα δημιουργούνταν προβλήματα από το πλεόνασμα επιθετικών παρά τις υποχρεώσεις της ομάδας σε τρία μέτωπα», αναφέρει το δημοσίευμα. Παρά τα συνεχή δημοσιεύματα, περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν απο την Δευτέρα που ο Γόντικας θα γυρίσει από την Πάρο που βρίσκεται για το Σαβ/κο.

Κολλάει του «Μπουμ»

Δυσκολεύει η μετακίνηση του Μπουμσόνγκ στην Κολωνία υποστηρίζουν οι Γερμανοί. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι 500.000€ που ζητάει ο Παναθηναϊκός είναι λογικό ποσό και τα διαθέτει η γερμανική ομάδα, αλλά ο ποδοσφαιριστής έχει υπερβολικές απαιτήσεις και εάν δεν τις ρίξει, η υπόθεση θα ναυαγήσει.

Μπιάρσμιρ από τον Αύγουστο...

Πρόβλημα προέκυψε με την ημερομηνία επιστροφής του Ματίας Μπιάρσμιρ στην Παιανία, καθώς η συμφωνία Παναθηναϊκού και Ρόζενμποργκ, είναι ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει την 1η Αυγούστου. Αυτό δήλωσε τουλάχιστον ο τεχνικός διευθυντής του νορβηγικού συλλόγου σε Μέσα της χώρας του.

Εάν δεν βρεθεί κάποια λύση σε αυτό, ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να κάνει προετοιμασία με δύο κεντρικούς αμυντικούς, αφού ο Μπουμσόνγκ, πιθανότατα θα παραχωρηθεί σε κάποιο σύλλογο. Επίσης, με αυτά τα δεδομένα, ο Σουηδός αμυντικός θα λείψει και στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του «τριφυλλιού», ενώ και η εναρμόνισή του με το υπόλοιπο τιμ θα αργήσει…

Εργα στην Παιανία

Έργα γίνονται αυτές τις μέρες στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου αλλάζουν οι χλοοτάπητες στα δύο κεντρικά γήπεδα που προπονείται η πρώτη ομάδα. Αποφασίστηκε αυτή η αλλαγή να γίνει τώρα, ώστε να μην εμποδίζει τις προπονήσεις του «τριφυλλιού». Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλος του μήνα, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x