Κινηματογράφος

Ο Κόναν είναι βάρβαρος… και το δείχνει!

Δύο μήνες πριν ο πολυαναμενόμενος «Κόναν, ο βάρβαρος» κάνει πρεμιέρα (στις 19 Αυγούστου), ένα ολοκληρωμένο trailer της ταινίας… τίγκα στις σφαγές, το αίμα, αλλά και τα εφέ, έρχεται να αυξήσει την προσμονή και τις προσδοκίες μας! Δείτε το εξαιρετικό trailer, που έδωσε στην κυκλοφορία -αποκλειστικά- το ign.com, στο www.sport-fm.gr!

Δύο μήνες πριν ο πολυαναμενόμενος «Κόναν, ο βάρβαρος» κάνει πρεμιέρα (στις 19 Αυγούστου), ένα ολοκληρωμένο trailer της ταινίας… τίγκα στις σφαγές, το αίμα, αλλά και τα εφέ, έρχεται να αυξήσει την προσμονή και τις προσδοκίες μας!

Δείτε το εξαιρετικό trailer, που έδωσε στην κυκλοφορία -αποκλειστικά- το ign.com, στο www.sport-fm.gr!



Και αυτό το τρέιλερ «μαρτυρά» πως η ταινία του Μάρκους Νίσπελ (σκηνοθέτης των ριμέικ Παρασκευή & 13 και Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι), όπου πρωταγωνιστεί ο Τζέισον Μόμοα, θα παραπέμπει αρκετά στην πρώτη περιπέτεια του βάρβαρου (το 1982), ο οποίος επιστρέφει στην Υβόρια για να… πάρει πίσω το αίμα του πατέρα του και των συγχωριανών του!

Συμπρωταγωνιστές του Μόμοα είναι οι Στίβεν Λανγκ (Avatar), Ρόουζ ΜακΓκόουαν (Planet Terror), Ρον Πέρλμαν (Hellboy) και Ρέιτσελ Νίκολς (Star Trek).

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x