Ελλάδα

Μπράλιτς: «Ομάδα με εμπειρία η Ελλάδα»

Ανακουφισμένος με τη νίκη και τον τρόπο που ήρθε, εμφανίστηκε ο Στίπε Μπράλιτς. Ο προπονητής της Κροατίας στάθηκε στην καλή απόδοση που είχαν οι παίκτριες του ύστερα από τη συντριβή κόντρα στη Γαλλία, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε έμπειρη την ομάδα της Ελλάδας.

Ανακουφισμένος με τη νίκη και τον τρόπο που ήρθε, εμφανίστηκε ο Στίπε Μπράλιτς.

Ο προπονητής της Κροατίας στάθηκε στην καλή απόδοση που είχαν οι παίκτριες του ύστερα από τη συντριβή κόντρα στη Γαλλία, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε έμπειρη την ομάδα της Ελλάδας.

«Είμαι χαρούμενος γιατί μετά τη χθεσινή συντριβή από τη Γαλλία, η ομάδα μου ήρθε 15 ώρες μετά και έπαιξε πολύ καλύτερα. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην ελληνική ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία. Δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο επειδή είχαμε πολλές βασικές παίκτριες με προβλήματα φάουλ. Είμαι χαρούμενος που εκτελέσαμε σωστά την τελευταία επίθεση και κερδίσαμε το παιχνίδι», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Στίπε Μπράλιτς.

Από την πλευρά της, η Σάντρα Μάντιρ τέλος δήλωσε: «Ως μια από τις πιο έμπειρες παίκτριες στην ομάδα, συνηθίζω να παίρνω το τελευταίο σουτ. Άλλοτε μπαίνει και άλλοτε όχι. Ευτυχώς σήμερα μπήκε. Δεν εκπλήσσομαι όμως γιατί είχα αυτοπεποίθηση σε όλο το ματς και ήξερα ότι θα το βάλω. Αυτή είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς και την αξίζαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x