Stoiximan Super League

Έγινε το πρώτο ραντεβού για Σισέ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του μάνατζερ του Σισέ, Φιλίπ Πιολά και του αθλητικού διευθυντή της Λάτσιο, Ίγκλι Τάρε. Τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα, αλλά τα λεγόμενα του Αλβανού ιθύνοντα των «λατσιάλι», δεν δείχνουν τέτοιο δείγμα. «Ο Σισέ είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έρθει στη Λάτσιο», ήταν η πρώτη ατάκα του Τάρε. Ούτε από τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνεται αυριανή συνάντηση με ανθρώπους της Λάτσιο, όπως έχει γραφτεί.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του μάνατζερ του Σισέ, Φιλίπ Πιολά και του αθλητικού διευθυντή της Λάτσιο, Ίγκλι Τάρε.

Τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα, αλλά τα λεγόμενα του Αλβανού ιθύνοντα των «λατσιάλι», δεν δείχνουν τέτοιο δείγμα.

«Ο Σισέ είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έρθει στη Λάτσιο», ήταν η πρώτη ατάκα του Τάρε.

Ούτε από τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνεται αυριανή συνάντηση με ανθρώπους της Λάτσιο, όπως έχει γραφτεί.

Όσο για το ραντεβού μεταξύ του Τάρε και του Πιολά, ο αθλητικός διευθυντής των «λατσιάλι», στη συνέχεια, φάνηκε ακόμη πιο αινιγματικός λέγοντας στο «calcionews»: «Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες , ωστόσο δεν πρέπει να δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στα ονόματα που βγαίνουν στις εφημερίδες. Πολλοί από αυτούς, δεν είναι πραγματικά στόχοι της Λάτσιο». Ενώ στο τέλος του ίδιου δημοσιεύματος, αναφέρεται και η Έβερτον ως μια ομάδα που… ψάχνεται για τον Σισέ.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x