Γενικά

Στα ημιτελικά οι ΗΠΑ (video)

Οι ΗΠΑ εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Gold Cup νικώντας στην Ουάσινγκτον με 2-0 την Τζαμάικα. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Παναμά και το Ελ Σαλβαδόρ. Tο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών προέκυψε τα ξημερώματα της Κυριακής και το συνθέτουν το Μεξικό (2-1 τη Γουατεμάλα) και η Ονδούρα (4-2 στα πέναλτι την Κόστα Ρίκα).

Οι ΗΠΑ εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Gold Cup νικώντας στην Ουάσινγκτον με 2-0 την Τζαμάικα. Ο Ζερμέιν Τζόουνς με σουτ που κόντραρε στον Ζερμέιν Τέιλορ και μπέρδεψε τον Ντόνοβαν Ρίκετς άνοιξε το σκορ στο 49’, ενώ ο σκόρερ στο 67’ ξεγέλασε τον Μεξικανό διαιτητή Μάρκο Ροντρίγκες ο οποίος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ζερμέιν Τέιλορ για ένα φάουλ που μάλλον δεν έγινε ποτέ. Στο 81’ ο Κλιντ Ντέμπσεϊ σφράγισε τη νίκη των οικοδεσποτών, που στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Παναμά και το Ελ Σαλβαδόρ.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών προέκυψε τα ξημερώματα της Κυριακής και το συνθέτουν το Μεξικό (2-1 τη Γουατεμάλα) και η Ονδούρα (4-2 στα πέναλτι την Κόστα Ρίκα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x