Stoiximan Super League

Υπέρβαση με Φιγκερόα

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα προτάθηκε στον Άρη κι εξετάζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Προσιτό το κασέ του 30χρονου Αργεντινού επιθετικού της Ροζάριο Σεντράλ. Υπογράφουν Σολτάνι και Καστίγιο, αναμονή για Παπαστεριανό.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα προτάθηκε στον Άρη κι εξετάζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι «κίτρινοι» αναζητούν έναν ικανό επιθετικό και ο Αργεντινός άσος της Ροζάριο Σεντράλ αποτελεί σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή. Άλλωστε διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με θητεία μεταξύ άλλων σε Ρίβερ Πλέιτ, Μπόκα Τζούνιορς, Μπέρμιγχαμ, Βιγιαρεάλ και Τζένοα.

Ο 30χρονος άσος, που μετρά επίσης 15 συμμετοχές και 9 γκολ στην εθνική Αργεντινής, έχει συμβόλαιο με τη Ροζάριο Σεντράλ, ωστόσο εκτιμάται πως μπορεί να αποκτηθεί έναντι χαμηλού αντιτίμου και το κασέ του είναι προσιτό (250.000 ευρώ το χρόνο). Είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές και 8 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής.

Τελειώνουν με Σολτάνι και Καστίγιο

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με τους Καρίμ Σολτάνι και Νέρι Καστίγιο. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, ενώ ο Μεξικανός εξτρέμ περιμένει ένα έγγραφο από τη Σαχτάρ για να υπογράψει για δύο χρόνια.

Στο μεταξύ, ο Άρης παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωση του Μανώλη Παπαστεριανού κι εφόσον ο 24χρονος μέσος μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή των… χιλίων προβλημάτων, θα γίνει πρόταση για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x