Μουσική

Δεν έρχεται η Έιμι Γουάινχαουζ-πληροφορίες για τα εισιτήρια

Φωνή εκπληκτική για την Έιμι Γουάινχαουζ, αλλά συνήθειες (ναρκωτικά, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ) για να μην πούμε κακές, που, όμως, συχνά-πυκνά κλέβουν τις εντυπώσεις από τα αναμφισβήτητα καλλιτεχνικά της προσόντα. Κάπως έτσι, λοιπόν, ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες συναυλίες της, σήμερα Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη και μεθαύριο Τετάρτη (22/6) στο Φάληρο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων της νεαρής Βρετανίδας τραγουδίστριας.

Φωνή εκπληκτική για την Έιμι Γουάινχαουζ, αλλά συνήθειες (ναρκωτικά, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ) για να μην πούμε κακές, που, όμως, συχνά-πυκνά κλέβουν τις εντυπώσεις από τα αναμφισβήτητα καλλιτεχνικά της προσόντα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες συναυλίες της, σήμερα Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη και μεθαύριο Τετάρτη (22/6) στο Φάληρο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων της νεαρής Βρετανίδας τραγουδίστριας.

Αφορμή, η συναυλία – φιάσκο που έδωσε, το περασμένο Σάββατο, η Έιμι Γουάινχαουζ στη σκηνή του Βελιγραδίου, όπου εμφανίσθηκε μεταξύ άλλων μεθυσμένη, «μασώντας» στίχους, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αποδοκιμασίες από τους περίπου 20.000 Σέρβους θεατές.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Λόγω της ακύρωσης της εμφάνισης της Amy Winehouse, το Ejekt Festival μειώνει την τιμή του εισιτηρίου από 50 σε 40 Ευρώ.

Την ημέρα του φεστιβάλ (22 Ιουνίου) οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα προσέρχονται στα ταμεία του φεστιβάλ, όπου και θα αλλάζουν τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια των 50 Ευρώ με νέα των 40 Ευρώ και θα τους επιστρέφεται η διαφορά των 10 Ευρώ.

Όλα τα εισιτήρια (προπώληση και πόρτα) κοστίζουν πλέον 40 Ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του EJEKT Festival θα ανακοινωθούν άμεσα. Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται στο τηλέφωνο 2109611118 και το www.detoxevents.gr

Δείτε σχετικό video :



Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x