Stoiximan Super League

Ολοταχώς για Φιγκερόα

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα είναι η πρώτη επιλογή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Άρη. Ο Σάκης Τσιώλης έχει εγκρίνει την απόκτησή του και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για την απόκτηση του 30χρονου φορ. Καθυστερεί ο Μάριο Ρουί και ίσως υπάρξει άλλη λύση για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα είναι η πρώτη επιλογή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Άρη. Ο Σάκης Τσιώλης έχει εγκρίνει την απόκτησή του και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για την απόκτηση του 30χρονου φορ. Η Ροζάριο Σεντράλ δέχεται να τον αποδεσμεύσει προκειμένου να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του, το οποίο είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες των «κιτρίνων» (300.000 ευρώ). Αν όλα πάνε καλά, ο πρώην άσος των Ρίβερ Πλέιτ, Μπόκα Τζούνιορς, Μπέρμιγχαμ, Βιγιαρεάλ και Τζένοα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Καθυστερεί ο Ρουί

Ο Μάριο Ρουί είχε συμφωνήσει προ δύο εβδομάδων με τον Άρη, αλλά ακόμη δεν έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Εικάζεται πως ο νεαρός μπακ της Μπενφίκα ελπίζει να προσελκύσει ενδιαφέρον από περισσότερες ομάδες με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων. Οι άνθρωποι του Άρη θα περιμένουν λίγες ημέρες ακόμη τον 20χρονο Πορτογάλο, που θεωρούν πολύ καλή περίπτωση, κι αν δεν ακούσουν… ευχάριστα, θα στραφούν σε άλλες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Άλλος ο εκλεκτός

Δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες περί συμφωνίας του Άρη με τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Ο 24χρονος Κολομβιανός αμυντικός της Ντεπορτίβο Κάλι απλώς είναι στα υπόψη του Άρη για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αλλά αρκετά χαμηλά στη λίστα. Ο Σάκης Τσιώλης έχει εντοπίσει μία περίπτωση που θεωρεί καλύτερη για τη θέση.

Νέα «επένδυση»

Κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου βρίσκεται ο Άρης. Ο 20χρονος επιθετικός αγωνίζεται στον Οδυσσέα Αναγέννησης και φέτος είχε 9 γκολ σε 29 συμμετοχές. Πρόκειται για μία ακόμη «επένδυση» μετά τον Σάκη Κανούλα που αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Επανομής.

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησης του Καρίμ Σολτάνι. Επόμενο μέλημα της διοίκησης είναι να αποδεσμευτούν οι Τόχα, Κάβο Λοθάνο και Τσεσνάουσκις που έχουν δυσανάλογα με την προσφορά τους συμβόλαια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x