Stoiximan Super League

Αισιόδοξα μηνύματα

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα που φτάνουν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχει υποβληθεί –μέχρι σήμερα- ο Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος θα κάνει νέες εξετάσεις και το απόγευμα της Τετάρτης και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε, εκτιμάται ότι την Πέμπτη θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Προς την τελική ευθεία φαίνεται να οδεύει η υπόθεση της απόκτησης του Λιούμπομιρ Φέισα στον Ολυμπιακό.

Τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από τις εξετάσεις που υποβάλλεται από χθες ο Σέρβος μέσος, είναι θετικά. Η ανταπόκριση του παίκτη στις ασκήσεις ήταν καλή. Ο τραυματισμός στο γόνατο του παίκτη φέρεται να έχει αποκατασταθεί και όλα δείχνουν ότι το αίσιο τέλος είναι κοντά.

Από τον Ολυμπιακό επιφυλάσσονται να πάρουν θέση για το ζήτημα. Ξεκαθαρίζουν ότι η απόφαση θα ληφθεί μετά από την ολοκλήρωση των εξετάσεων (ιατρικών και εργομετρικών) που θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής και μετά από τις εισηγήσεις των γυμναστών και των ιατρών.

Έτσι το απόγευμα ο Φέισα θα κάνει νέες εξετάσεις για να υπάρξει άλλη μια εικόνα για την κατάσταση στο γόνατό του. Εφόσον όλα πάνε καλά και επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη με την υπογραφή συμβολαίου αλλά και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x