Stoiximan Super League

Με… σλάβικο αίμα

Πιθανώς και μέσα στην ημέρα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Kάταϊ στον Ολυμπιακό. «Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθω», δήλωσε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός στη «SportDay». Αύριο υπογράφει ο Λιούμπομιρ Φέισα. «Επενδύσεις» με Γκρμπιτς και Τζόρτζεβιτς ετοιμάζουν οι πρωταθλητές. Αναμονή για την απάντηση της Βαλενσιέν για Σάντσες.

Πιθανώς και μέσα στην ημέρα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Kάταϊ στον Ολυμπιακό. «Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθω», δήλωσε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός στη «SportDay». Αύριο υπογράφει ο Λιούμπομιρ Φέισα. «Επενδύσεις» με Γκρμπιτς και Τζόρτζεβιτς ετοιμάζουν οι πρωταθλητές. Αναμονή για την απάντηση της Βαλενσιέν για Σάντσες.

«Κλείνει» ο Κατάι

Πιθανώς και μέσα στην ημέρα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Kάταϊ στον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί επιλογή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος διέκρινε το ταλέντο του στη Βοϊβοντίνα και θεωρεί πως μπορεί να αποτελέσει σπουδαία επένδυση για τους «ερυθρόλευκους». Οι διαπραγματεύσεις με τη σερβική ομάδα είναι προχωρημένες κι εκτιμάται πως το deal θα κλείσει σε ένα ποσό που θα φτάνει το ένα εκατ. ευρώ.

«Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα ακόμη. Περιμένω κι εγώ με αγωνία τα αποτελέσματα των συζητήσεων των δύο ομάδων. Ο ατζέντης μου με έχει ενημερώσει ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση κι αυτές τις ώρες οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται», δήλωσε στη «SportDay» Αλεξάνταρ Kάταϊ. Όσο για το τι γνωρίζει για τους πρωταθλητές Ελλάδας, είπε: «Ξέρω πως είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, κερδίζει συνέχεια το πρωτάθλημα και παίζει στο Champions League. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθω».

Έπεται ο Γκρμπιτς και… Τζόρτζεβιτς

Η μεταγραφή του Πέταρ Γκρμπιτς θα ακολουθήσει αυτή του Κατάι. Ο 22χρονος Μαυροβούνιος φορ της Μόγκρεν θεωρείται «τελειωμένη» υπόθεση, αλλά δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός, αφού δεν υπάρχουν πολλές θέσεις ξένων.

Πέραν του Γκρμπιτς, ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του και για τον Λούκα Τζόρτζεβιτς, επίσης της Μόγκρεν. Ο 17χρονος επιθετικός εντυπωσίασε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ο νεαρός άσος θα ενταχθεί στις ακαδημίες.

Τελειώνει αύριο του Φέισα

Το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα άναψαν οι γιατροί και η μεταγραφή του 22χρονου μέσου θα επισημοποιηθεί την Παρασκευή, καθώς ο μάνατζέρ του επιστρέφει το βράδυ στην Αθήνα. Ο Σέρβος άσος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 400.000 ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 2,8 εκατ. ευρώ, με την πρώην ομάδα του, Χάιντουκ Κούλα, να εισπράττει 900.000.

Αναμονή για Σάντσες

Την απάντηση της Βαλενσιέν στην πρόταση που έχουν κάνει για τον Κάρλος Σάντσες περιμένουν στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές έχουν προσφέρει 2 εκατ. ευρώ, με διάθεση να ανέβουν μέχρι το πολύ τα 2,5 εκατ. ευρώ, έχοντας και την πληροφόρηση πως η γαλλική ομάδα δεν έχει στα χέρια της άλλη επίσημη πρόταση για τον Κολομβιανό μέσο.

*Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε στο θέμα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ στα υπόψη παραμένει πάντα ο Ελντίν Γιακούποβιτς.

*Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στη Γερμανία και αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

*Ξεπεράστηκε ο αριθμός των 14.000 διαρκείας στον Ολυμπιακό μετά τα περίπου 300 που πωλήθηκαν χθες. Πλέον είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστεί και ο περσινός αριθμός καρτών (16.000) ενώ είναι από πολύ πιθανό έως… βέβαιο να εξαντληθούν και τα 18.200 κομμάτια που έχουν τεθεί στη διάθεση των φιλάθλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x