Stoiximan Super League

Καθοριστική συνάντηση!

Νέο ραντεβού -που θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της υπόθεσης- με τη διοίκηση της Λάτσιο θα έχει σήμερα στη Ρώμη ο μάνατζερ του Σισέ, Φιλίπ Πιολά, για τη μεταγραφή του Γάλλου φορ. Επαφές με «Κατσούρ» και «Κάρα» για το σχεδιασμό και τις περικοπές. Ξεκαθαρίζει το θέμα την άλλη βδομάδα. Για κάλεσμα του Φερέιρα στον 34χρονο (αισίως) Νούνο Γκόμες κάνει λόγο η A'Bola!

Νέο ραντεβού -που θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της υπόθεσης- με τη διοίκηση της Λάτσιο θα έχει σήμερα στη Ρώμη ο μάνατζερ του Σισέ, Φιλίπ Πιολά, για τη μεταγραφή του Γάλλου φορ.

Ο 30χρονος επιθετικός συζητάει για τριετές συμβόλαιο και με αυτό το δεδομένο, οι δύο πλευρές θα επιδιώξουν να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία τους, αλλά με ετήσιες αποδοχές για τον παίκτη που δεν θα ξεπερνούν το 1,7-1,8 εκατ. ευρώ.

Τα… επεισόδια στο σίριαλ -όπως έχει εξελιχθεί- της μεταγραφής(;) του Σισέ στους «λατσιάλι» έχουν πάντα και… κάτι καινούργιο «να πουν», με τις εκδοχές στην Ιταλία να αλλάζουν συχνά τις τελευταίες μέρες.

Αρχικά, χθες αναφερόταν ότι η Λάτσιο δεν τα βρίσκει με τον ποδοσφαιριστή και ότι εξετάζει άλλες περιπτώσεις επιθετικών, όπως τους Τρεζεγκέ, Αντεμπαγιόρ, Ιμπίσεβιτς.

Την ίδια ώρα, βέβαια, που φιλοξενούνταν σε ιταλική ιστοσελίδα δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος -φέρεται να- είπε, μεταξύ άλλων: «…υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη Λάτσιο».

Ωστόσο, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού διέψευσε ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις.

Όπως και να 'χει, η αγωνία για την εξέλιξη της υπόθεσης του Τζιμπρίλ Σισέ αναμένεται να τελειώσει άμεσα…

«Κατσούρ», «Κάρα»

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Κώστα Κατσουράνη και τον Γιώργο Καραγκούνη για τις περικοπές και το σχεδιασμό της ομάδας τη νέα περίοδο βρίσκεται ο Δημήτρης Γόντικας.

Σχετικά με τον πρώτο, κάποιες πληροφορίες έλεγαν χθες ότι είδε τον κ. Γόντικα, αλλά κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ραντεβού θα γίνει σήμερα. Μικρή σημασία έχει, βέβαια, αυτό…

Η ουσία είναι ότι επίκειται μία κουβέντα που αφορά το σχεδιασμό της ομάδας.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του «Κατσούρ», δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια, διότι αυτή και την επόμενη περίοδο είναι να εισπράξει από 720.000 ευρώ. Είναι πιθανό, όμως, να υπάρχει πρόθεση της διοίκησης να διαμορφωθούν τα μπόνους προς τα κάτω…

Ο κ. Γόντικας είναι σε ανοιχτή γραμμή και με τον Γιώργο Καραγκούνη. Κι αυτός, όπως κι ο Κατσουράνης, είναι ενήμερος για τις προθέσεις της διοίκησης να του γίνει σημαντική μείωση στο συμβόλαιο (από 1 εκατ. ευρώ που είναι τώρα, δεν θα ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ), διότι, εκτός των άλλων, ο Φερέιρα δεν φαίνεται να τον έχει στα βασικά πλάνα του για τη νέα περίοδο.

Κάλεσμα Φερέιρα σε Νούνο Γκόμες

Για… πρόσκληση του Φερέιρα στον Νούνο Γκόμες, να έρθει στον Παναθηναϊκό, κάνουν λόγο σήμερα πορτογαλικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα η A'Bola. Θυμίζουμε ότι, ο 34χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 1997 ως το 2000 και από το 2002 έως σήμερα (μεσολάβησε μία διετία στη Φιορεντίνα). Σ' αυτό το διάστημα έπαιξε σε περισσότερα από 300 παιχνίδια, σκοράροντας πάνω από 150 φορές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x