Stoiximan Super League

«Μπελαλίδικος» ο Μπέλεκ!

Αρκετά πιο περίπλοκη απ’ όσο περίμεναν στην ΑΕΚ εξελίσσεται η απόκτηση του Στιβ Μπέλεκ. Το… πολυαναμενόμενο (πλέον) έγγραφο-απάντηση της Ουντινέζε για τον δανεισμό του Καμερουνέζου δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία της ΠΑΕ. Στις τάξεις της τελευταίας, ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτό -έστω και αργά- θα γίνει και ο Μπέλεκ μέσα στο Σαβ/κο θα φορέσει και επίσημα τα κιτρινόμαυρα.

Αρκετά πιο περίπλοκη απ’ όσο περίμεναν στην ΑΕΚ εξελίσσεται η απόκτηση του Στιβ Μπέλεκ.

Το… πολυαναμενόμενο (πλέον) έγγραφο-απάντηση της Ουντινέζε για τον δανεισμό του Καμερουνέζου δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Στις τάξεις της τελευταίας, ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτό -έστω και αργά- θα γίνει και ο Μπέλεκ μέσα στο Σαβ/κο θα φορέσει και επίσημα τα κιτρινόμαυρα.

Η ΑΕΚ έχει στείλει από τη Δευτέρα το (υπογεγραμμένο από την ίδια) συμφωνητικό δανεισμού του παίκτη. Παρόλο, λοιπόν, που σ’ αυτό πιστοποιούνταν η συμφωνία των δύο πλευρών (στο «ενοίκιο» των 80.000 ευρώ) και συμπεριλαμβανόταν η ρήτρα των 20 συμμετοχών που επιθυμούσαν οι Ιταλοί, οι τελευταίοι δεν αποδείχθηκαν και πολύ… βιαστικοί ν’ απαντήσουν.

Έστω κι έτσι, πάντως (και παρά τη δεδομένη ανησυχία για τη «σφήνα» της Γρανάδα), στην ΠΑΕ εξακολουθούν να δηλώνουν βέβαιοι πως το θέμα είναι διαδικαστικό. Επιμένουν, λοιπόν, πως -όχι μόνο η απάντηση του ιταλικού συλλόγου θα έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι την Παρασκευή, αλλά και ότι ο Μπέλεκ θα βρεθεί άμεσα έπειτα στην Ελλάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x