Games

Shadows of the Damned: Το psycho-punk θρίλερ που καθηλώνει

Το Shadows of the Damned συνδυάζει αιματηρή δράση με ένα διεστραμμένο σκηνικό, προσφέροντας μια μοναδική άποψη της κόλασης, και ήδη λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές διεθνώς, με το Game Informer να του δίνει 9,25 στα 10, σημειώνοντας: «Το Shadows of the Damned είναι ένα ταξίδι στην κόλαση το οποίο αξίζει να κάνει κανείς».

Η Electronic Arts Inc (NASDAQ: ERTS) και η θρυλική γιαπωνέζικη Grasshopper Manufacture ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Shadows of the Damned™.

Δημιούργημα των γνωστών developers Suda51 (Σχεδιαστής του No More Heroes) και Shinji Mikami (Σχεδιαστής στο Resident Evil) και του μουσικού συνθέτη Akira Yamaoka (Μουσικός Παραγωγός στο Silent Hill), το Shadows of the Damned συνδυάζει αιματηρή δράση με ένα διεστραμμένο σκηνικό, προσφέροντας μια μοναδική άποψη της κόλασης, και ήδη λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές διεθνώς, με το Game Informer να του δίνει 9,25 στα 10, σημειώνοντας: «Το Shadows of the Damned είναι ένα ταξίδι στην κόλαση το οποίο αξίζει να κάνει κανείς». Το GamesMaster UK επίσης αναφέρει «Το παιχνίδι αυτό είναι μια κιτς, punk rock & roll επίθεση στις αισθήσεις μας», δίνοντάς του 90% στα 100%.



Επηρεασμένο σε μεγάλο βαθμό από τα grindhouse-style projects, το Shadows of the Damned προσφέρει στους παίκτες ένα ξέφρενο ταξίδι στον κάτω κόσμο, όπου ο θάνατος και η καταστροφή παραμονεύουν σε κάθε γωνία. Υποδυόμενοι τον επαγγελματία κυνηγό δαιμόνων, τον Garcia Hotspur, οι παίκτες θα πρέπει να δαμάσουν τη δύναμη του φωτός προκειμένου να σώσουν την Paula – τη γυναίκα της ζωής του – από τον Αρχηγό των Δαιμόνων. Χειριζόμενοι την ισορροπία του φωτός απέναντι στο σκοτάδι διαφόρων σκηνών και φάσεων, οι παίκτες μπορούν να ανακαλύψουν νέους τρόπους για να νικήσουν μοχθηρούς εχθρούς και να λύσουν δύσκολα προβλήματα. Σε αυτή την περιπέτεια από την κόλαση, οι παίκτες έχουν στο πλάι τους τον Johnson, έναν πρώην δαίμονα με την ικανότητα να μετατρέπεται σε ένα οπλοστάσιο εξελιγμένων, υπερφυσικών όπλων, προσφέροντας στον Garcia τη δυνατότητα να ξεσκίσει τις δυνάμεις του κακού και να προστατέψει ό,τι αγαπά περισσότερο.



Δημιούργημα της Grasshopper Manufacture, το Shadows of the Damned, είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τις 24 Ιουνίου για το Xbox 360® videogame και entertainment system και για το PlayStation®3 computer entertainment system. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Shadows of the Damned, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.ea.com/shadows-of-the-damned.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x