Stoiximan Super League

Κουβέντα στην κουβέντα…

«Γεμάτη» μέρα και η σημερινή (24/6) για τον Γεράσιμο Βεντούρη… Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, αφού κουβέντιασε το πρωί με τον Τάκη Λεμονή -για πολλά θέματα, αλλά όχι για την ανανέωση της συνεργασίας τους- θα έχει το βράδυ νέα συνάντηση με την πλευρά των Ελληνοκύπριων επιχειρηματιών, σε μία προσπάθεια να κρατήσει… ζωντανό το ενδεχόμενο να επενδύσουν στην ΠΑΕ.

«Γεμάτη» μέρα και η σημερινή (24/6) για τον Γεράσιμο Βεντούρη

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, αφού κουβέντιασε το πρωί με τον Τάκη Λεμονή -για πολλά θέματα, αλλά όχι για την ανανέωση της συνεργασίας τους- θα έχει το βράδυ νέα συνάντηση με την πλευρά των Ελληνοκύπριων επιχειρηματιών, σε μία προσπάθεια να κρατήσει… ζωντανό το ενδεχόμενο να επενδύσουν στην ΠΑΕ.

Ο κ. Βεντούρης θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπο των υποψήφιων επενδυτών, οι οποίοι -θυμίζουμε- φαίνεται πως έχουν ενοχληθεί… σφόδρα από την αμφισβήτηση στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα -σε ιστοσελίδες- που κάνουν λόγο για συνάντηση του Γεράσιμου Βεντούρη με τον Τάκη Λεμονή, στην οποία τέθηκε θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του δεύτερου μέχρι το 2015, αλλά με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές(!), από τον Πανιώνιο επιβεβαιώνεται το ραντεβού που είχαν οι δύο άνδρες το πρωί της Παρασκευής, αλλά διαψεύδεται κατηγορηματικά συζήτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα..

Όπως, χαρακτηριστικά, λένε «κύκλοι» της κυανέρυθρης ΠΑΕ: «…ο Τάκης Λεμονής έχει διετές, κλειστό συμβόλαιο. Οπότε, ποια συζήτηση;»!

Η συνάντηση των Βεντούρη και Λεμονή, όμως, όπως προείπαμε, πράγματι έγινε -όπως… σχεδόν κάθε μέρα- αλλά, σε σχέση με τις προηγούμενες, αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε στο «Απήλιον».

Ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης συναντήθηκαν εκεί, προκειμένου ο πρώτος να ενημερωθεί, τόσο για τις ελλείψεις και τα (όποια) προβλήματα στο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου, που έχει επισημάνει… πολλάκις ο Λεμονής, όσο και για την πορεία των εργασιών στις εγκαταστάσεις.

Φυσικά, στο «τραπέζι» δεν γινόταν να μην πέσουν μεταγραφικά και οργανωτικά θέματα, με τον 50χρονο κόουτς να κάνει κάποιες εισηγήσεις για ποδοσφαιριστές που του έχουν… γυαλίσει.

Άσχετα με το αν θα «περπατήσει» ή όχι το… σίριαλ με τους Ελληνοκύπριους επενδυτές, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

- Στις 23 Ιουλίου, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία τη γερμανική Άουγκσμπουργκ.

- Ο Πανιώνιος, θέλοντας να συνεισφέρει στους αγώνες Special Olympics, παραχώρησε το προπονητικό του κέντρο, "Απήλιον", στο Κορωπί, προκειμένου εκεί να διεξαχθούν διάφορα αθλήματα της διοργάνωσης.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x