Stoiximan Super League

Απέρριψε Δαλούκα η ΑΕΛ

Έντονη ήταν η φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, η οποία ήθελε τη Λάρισα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Δαλούκα ώστε ο τελευταίος να αναλάβει πόστο στο σύλλογο. Οι πληροφορίες του www.sport-fm.gr, ωστόσο, αναφέρουν ότι η προσέγγιση έγινε από την πλευρά του πρώην διεθνούς διαιτητή και ότι το ενδεχόμενο συνεργασίας απορρίφθηκε από τους διοικούντες τους «βυσσινί».

Έντονη ήταν η φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, η οποία ήθελε τη Λάρισα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Δαλούκα ώστε ο τελευταίος να αναλάβει πόστο στο σύλλογο.

Οι πληροφορίες του www.sport-fm.gr, ωστόσο, αναφέρουν ότι η προσέγγιση έγινε από την πλευρά του πρώην διεθνούς διαιτητή και ότι το ενδεχόμενο συνεργασίας απορρίφθηκε από τους διοικούντες τους «βυσσινί».

Είναι προφανές πως, σε αυτή τη χρονική συγκυρία, αν η ΑΕΛ προχωρούσε σε συνεργασία με τον κ. Δαλούκα, το όνομα του οποίου απασχόλησε έντονα τα Μέσα κατά την περίοδο της… εκτόξευσης του σκανδάλου των κασετών, τότε θα έβγαινε χαμένη σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι: το επικοινωνιακό.

Κι αυτό διότι έπειτα απ’ όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το koriopolis, οι «βυσσινί» ανήκουν στις «κερδισμένες» ομάδες στη συνείδηση του κόσμου.

Οπότε, αν προχωρούσε σε μία τόσο «ιντριγκαδόρικη» συνεργασία, τότε ο κίνδυνος να εξισωθεί με… πρόσωπα και καταστάσεις θα ήταν μεγάλος.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x