Κινηματογράφος

Οι πρώτες φωτογραφίες του Χόμπιτ!

«…δεν μπορώ να περιμένω»! Οι πρώτες φωτογραφίες της πολυαναμενόμενης, επικής ταινίας, Χόμπιτ, δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Entertainment Weekly και αυξάνουν… επικίνδυνα την προσμονή του -φανατικού- κοινού! Κάθε φωτογραφία έχει τη λεζάντα της, με ατάκες του Πίτερ Τζάκσον και χρήσιμες πληροφορίες, ενόψει των ταινιών, The Hobbit: An Unexpected Journey και The Hobbit: There and Back Again. To www.sport-fm.gr σας… σερβίρει τις φωτογραφίες!

«…δεν μπορώ να περιμένω»!

Οι πρώτες φωτογραφίες της πολυαναμενόμενης, επικής ταινίας, Χόμπιτ, δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Entertainment Weekly και αυξάνουν… επικίνδυνα την προσμονή του -φανατικού- κοινού!

Κάθε φωτογραφία έχει τη λεζάντα της, με ατάκες του Πίτερ Τζάκσον και χρήσιμες πληροφορίες, ενόψει των ταινιών, The Hobbit: An Unexpected Journey (πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου του 2012) και The Hobbit: There and Back Again (στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου του 2013).

To www.sport-fm.gr σας… σερβίρει τις φωτογραφίες!

Μάρτιν Φρίμαν (Μπίλμπο Μπάγκινς)

«Του ταιριάζουν τ' αυτιά… Και έχει υπέροχα πόδια», τονίζει ο Πίτερ Τζάκσον για τον Μπίλμπο «του». «Νομίζω ότι έχει τα μεγαλύτερα πόδια από κάθε άλλο χόμπιτ! Είναι λίγο δύσκολο να περπατήσει (σ.σ. ο Φρίμαν), αλλά κατάφερε να υπολογίσει τέλεια το βάδισμα των χόμπιτς», προσθέτει.

Ίαν ΜακΚέλεν (Γκάνταλφ)

«Είναι σε φανταστική φόρμα», σημειώνει ο Τζάκσον για τον 72χρονο ΜακΚέλεν. «Κατά κάποιο τρόπο, ο ρόλος του στο Χόμπιτ έχει περισσότερες τεχνικές δυσκολίες από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, επειδή έχει 14 σκηνές με… μικρότερους χαρακτήρες. Προφανώς, οι νάνοι και τα χόμπιτς είναι κοντύτεροι… Θυμάμαι να λέω στον Ίαν (γέλια): ''Κοίτα, αυτό δεν είναι το Περιμένοντας τον Γκοντό, ούτε ο Βασιλιάς Ληρ. Αυτό είναι το Χόμπιτ! Είναι πραγματικό…''».

Ο Πίτερ Τζάκσον με τον Μάρτιν Φρίμαν

«Δεν μπορείς να βρεις το ρυθμό σου με ταινίες σαν αυτή», λέει ο Τζάκσον. «Όταν ξεκινήσαμε την παραγωγή, ένιωσα απαίσια, καθώς αντιλήφθηκα ότι έχουμε μπροστά μας 254 μέρες γυρισμάτων. Δώδεκα λιγότερες από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αλλά στο ίδιο διάστημα πρέπει να τις γυρίσουμε και τις δύο! Το μόνο που έπρεπε να κάνω, όμως, ήταν να… σηκωθώ από το πάτωμα και να συνεχίσω».

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x