Μουσική

25 χρόνια… Καζούλλης

Την πορεία 25 ετών στην ελληνική μουσική σκηνή γιορτάζει την Τετάρτη 29 Ιουνίου, ο Βασίλης Καζούλλης. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα βρεθεί στην «Τεχνόπολις» (21:30) για να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του και με την συντροφιά αγαπημένων φίλων. Με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡFM 94,6 o επιτυχημένος καλλιτέχνης ανέφερε «θα είναι μια μεγάλη γιορτή με φιλοξενούμενους όλους τους φίλους που έχω συνεργαστεί».

Την πορεία 25 ετών στην ελληνική μουσική σκηνή γιορτάζει την Τετάρτη 29 Ιουνίου, ο Βασίλης Καζούλλης. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα βρεθεί στην «Τεχνόπολις» (21:30) για να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του και με την συντροφιά αγαπημένων φίλων.

Με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡFM 94,6 o επιτυχημένος καλλιτέχνης ανέφερε «θα είναι μια μεγάλη γιορτή με φιλοξενούμενους όλους τους φίλους που έχω συνεργαστεί».

Σημείο κλειδί για την έναρξη αυτής της πορείας θεωρεί την παρουσία του στην εκπομπή «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι» του Διονύση Σαββοπούλου, η οποία αποτέλεσε ουσιαστικά και την πρώτη παρουσία στο χώρο.

Σε ότι αφορά τις σημαντικότερες στιγμές αυτής της πορείας δήλωσε:

«Σταματώ σε μπαράκια, σε θάλασσες και σε συναυλίες με κόσμο. Τα χρόνια πέρασαν πολύ γρήγορα, χωρίς να το καταλάβω από τη μέρα που βγήκε η "Φανή"».

Για το πώς προέκυψε αυτή η γιορτή ανέφερε:

«Το σκεπτόμουν χρονιά για να το γιορτάσω και μου το έλεγαν και διάφοροι φίλοι. Φτάσαμε στα 25 χρόνια τελικά για να κάνουμε αυτή τη γιορτή, με φιλοξενούμενους όλους τους φίλους που έχω συνεργαστεί»!

Ενώ προανήγγειλε και μια έκπληξη με την παρουσία του Σταμάτη Κόκοτα: «Αγαπημένος τραγουδιστής, είναι πολύ μεγάλη τιμή που θα βρίσκεται εκεί, καθώς θα ήθελα να υπάρχει και μια φωνή από το αγαπημένο μου παρελθόν».

«Ελπίζω να ηχογραφηθεί αν και το σημαντικότερο είναι να μοιραζόμαστε τις στιγμές. Μακάρι να είμαι και στα 50 εκεί και να γιορτάζω».

Οι φίλοι του Καζούλλη που θα παραβρεθούν είναι οι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Παντελής Θαλασσινός, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Μηλιώκας, Δημήτρης Σταρόβας, Βαγγέλης Γερμανός, Νίκος Ζιώγαλας, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννης Νικολάου, Αντώνης Μιτζέλος, Παναγιώτης Μάργαρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x